Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 ekpss 1. Atamada puanlar sizce kaça kadar düşer?

RigeL

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sizce puanlar kaça kadar düşer tahmin alabilrmıyım

eğer kadro yine 3900 civarı olursa orta öğretim memurluk 87 hizmetli 81 oda taş çatlasa ama kadro 7500 civarı olursa orta öğretim memurluk 84 civarı hizmetli 79 civarı önlisans lisans 70 lere kadar düşer her türlü hatta kadro çok olursa 65 lere kadar düşer

arkadaşlar kadro sayısı kadar , tercih sayısı da etkili artık , tercih sayısının 30 olması puanları blok olarak düşürüyor ... yani bu şu demek eskiden 80 atanmazken 75 atana biliyordu , fakat şimdi daha sıkı Bir tablo var ... ben puanları inceldim ... 2014 Atamasındaki gibi bir alım olsun .. Memurluk 89 lar Anca Hizmetli de 85 ler .. Bu istisnalar Hariç 79 larla da da Atanan olur ..

sneyper;
Maalesef öyle ortaöğretimden girdiğim için bende sınava hangi puanın kaçıncı sırada olduğunu az çok biliyorum keşke 25.000 boş olan kadronun hepsini alsalarda memurluk 70 puana kadar düşer desem keşke.

Kadrolar puana göre neredeyse silme gidiyor , Birde Yüksek puanı olanların çoğu ilk atamada çeşitli nedenlerden Atana masada İkinci ve Üçün Atamada Onlarda Blok yapıyor ...Birde şöyle bir durum var Normalde Benim puanımın üzerinde ki Yüksek puanlıların nerdeyse İlk tercihde fuul Atanması Lazımdı bakıyorum En az iki yüz kişi var . bU NE LAHANA TURŞUSU BU NE PERHİZ atanmak İSTEYEN arkadaşlar hizmetli kadro Sunu ÇOKÇA YAZIN , genel KAMUDA ÇALIŞANLARDA BU KADROYU TERCİH EDEMEDİĞİ İÇİN DAHA FAZLA AVANTAJLI ...

kardeşim sen hangi eğitim durumundan girip kaç puan adın?

kamuda çalışanlar yeniden şartların uyması durumunda tercih yapa biliyor , fakat esas sorun şu puanı iyi olanlar ilk atamada tercih haklarını tam manasıyla kullanmıyor .. ya yaşadığı ile atanmak için yada daha iyi bir kadro yakalaya bilmek için ....

şöyle örnek vereyim 91 puan üstü sanırsam 600 kişi kadar var dı ve 1 . Atamada 1 bin 400 kişinin üzerinde atama oldu .buna rağmen 91 üstü 150 kişi var ..1400 kişi atanıyor ilk 600 den hala 150 kişi atanmamış . durum da , ve 30 tercih şansı var

ali puanım 81 buçuk sıralamam 2755 kaldı şimdi 3900 kişi alınsa diyorsun 81 düşer bence düşmez o kadar lise hiç umudum yok fuul hizmetli yazacagım ama genede hiç umudum yok

genel sıralamanızı bulmak için yapacagınız işlem

Allah nasip ederse o puanla atanırsın sıkma canını ; hizmetli de puanlar 83 leri görmüş ben bir anlam veremedim

Yuksek kadro vereceklerini umut ediyorum.siralaman 27..kusur ama ilk aramada yaklaşık senden 900-1000 yuksek puanlilar atandi ve yeni siralaman 17.. olacaktir.Eğer 3000 kadar lise alirlarsa çok rahat hizmetliye yerlesirsin.kadro sayisi önemli nitelik sayisi önemli bakip gorecez..

kadro sayıları geçen atamadaki gibi olur, ve milli eğitim bakanlığı gecen atamadaki gibi orta ve doğu tarafında 300-350 adet hizmetli alımı yapar ise..80 e kadar düşer hizmetli memur alımı.. o bölgelerde sadece,

memur 90 dan aşağı olmaz die düşünüyorum.. ben hizmetli olmam diyen çoğunluk 85/90 arası puanlı kişiler şahsi fikrime göre açıkta kalırlar.. o yüzden umudum yok benimde

30 tercihe ve Alım sayısındaki azlığa rağmen :hizmetli kadrosunda 90 altı puanda müthiş bir dalgalanma var ... 83 leri ve daha altını görmesi şaşırtıcı ...

Memur kadrosu neredeyse blok olarak düşmüş O 91,50 leri Anca görmüş ; Fakat 90 üstü Atanamayan da en Az 300 /350 kişi var hadi bunun 100 tanesi kamuda olsa ; Ya gerisi Bunlar bu da şaşırtıcı ; demek ki 90 üstü puanlar hizmetli kadrosu yazmamışlar , listede incelediğim de neredeyse 90 üstü hizmetli atanan yok

Kamuya Atanmak istiyorsunuz ; hizmetliyi neden niye yazmıyorsunuz ..

Son düzenleme:
Sebebi şu seçim öncesi 2. atamayı görmek 1.de hizmetli olarak gitse 2.de güzel alım olursa benden düşük puan alan adam gelip bana emir vericek bu düşüncesi var acelesi olmuyanlar o yüzden 2 . atamayı bekledi.

arkadaşlar mesela ben hesapladım atamalardan önce 85,55 puanla 1845. sıradaydım atamalardan sonra 973. sıraya yükseldim yani ilk atamada benden önce 872 kişi atanmış bu hizmetli ve memur kadrosu dahilinde hadi diyelim bi 50 kişide benden yüksek puan alıp tercih yapmadı sıralamam ortalama 925. civarı olsun ilk atamada 329 memur kadrosu verilip en düşük memurluk kadrosu 640. olduysa hemen hemen 1'e 2 oranı var diyelim en az 500 kişilik memurluk kadrosu verilmeli ki orta öğretim den ben memur olarak atanayım haa bide işin şu kısmı var 2. atamada 1'e 2 oranı zor görünüyor bence en az 700 kişilik memur kadrosu verilmeli ki ortaöğretimden ben memur olarak atanayım ki 700 kişilik ortaöğretim memurluk kadrosunun verilmesi için toplamda en az 7000 kişilik bi atamanın yapılması lazım! 7000 kişi atarlarmı diye sorarsanız bana biraz zor. sıralaması ve puanına göre tercihlerinizi böyle hesaplayarak 3 aşağı 5 yukarı nasıl atanacağınızı hesaplayabilirsiniz

Ali illa memur olarak atanicaksin diye birşey yok ki hizmetlide iyidir 2016da tekrar girersin önemli olan yerleşmek .

engellilerden hizmetli alıp ne yapacaklar

zaten yazacam hizmetlide ama son 2-3 tercihime belki 700 kişilik memurluk kadrosu açarlarda bi umut memur olarak atanırız arkadaşında dediği gibi engelliden hizmetli alıpta napcaklarsa neyse bu sefer memurlukta hizmetlide yazacam

paranoya ;

hesapladım kardeşim bende ilk başta 800-850 civarı diye düşünüyordum değilmiş burada hesaplama işlemi var video atmışlar 973. sıradayım

sizce benim sıralamam kac kardes?puan 88.276 sıralama ilk atamadan önce 1072 .şimdiki sıralama kaç?birde memurluk şansım nedir kardes?

DinoLambertti ;
"Alım sayısı kaç olacak ve bu sayının ne kadarı memurluk kadrosu olacak?" bu soruların cevaplarını almamıza 1 aydan kısa bir süre kaldı. Belli olduktan sonra daha kuvvetli tahminler yapılabilir bence. Şuan söylenecek şeyler puanınız yüksek olduğu için sizi umutlandırabilir ya da ortada dolaşan kadro sayılarıyla ilgili yanıltabilir. Biraz daha sabır diyorum ben. :) Ayrıca tercih edeceğiniz yerlere göre de bu şansınız artabilir veya azalabilir.

walla kardes öyle forum sitelerini okuyomda millet dio memurluk 90 kalır ya .atıp tutuyorlar bu her engelli kardeşim gibi son şansım.umarım hepimiz yerleşiriz

@DinoLambertti ;
Amin amin inş... Paylaşımları takip etseniz dahi resmi açıklamalara kadar etkilenmeyin. En kötü ihtimalde bile 2-3 puan daha düşer. Çünkü 2014 atamasında 400 kadar aldılar memur. Sizin de önünüzde bu sayıdan daha az kişi var.

pekı kura alımı kaca duser hıc dusmes hatta dahada yukselır basvurular en azından sızlerın sansı yuksek ben kuraya gırcem tekrar yuksek bır ıhtımal gene cıkmıcaktır allahtan umıt kesılmez

ekpss

slm ben ekpss sıralamamam 1895 ÖSYM tarafından yapılan merkezi yerleştirmelerde kadrolu pozisyonlara yerleştirilen adaylar sıralamaya dahil edilmesin denıldıgınde 1664 ncu sıradayım sızce atanma sansım nedir

arkadaşlar bakın kendi görüşümü söyleyeceğim yanlış anlaşılmasın. 2012 ömss sınavında ilk atamada toplam 7000 kişi aldılar hatırlarsanız ikinci atamada da 5000 küsür kişi 3. atamada da 2000 gibi bir sayı aldılar anlıyacağınız toplamda aşağı yukarı 14 bin kişi aldılar kadroya haa 2014 ekpss sınavında da aynı sayıya tamamlayacaklar diyelim bu atamada da en az 7000 kişi almalılar ilk atamada 4000 kişi aldılar çünkü 2 atama yaparlar sa ki şimdilik öyle görünüyor 2012 ömss sınavına yakın bir sayıda kişi almaları için en az 7000 kişi almalılar bana sorarsanız dağılım nasıl olur 1500 lisans 2000 önlisans 3000 ortaöğretim 500 kuracı alırlar tahminimce tabi ki ortaöğretim mezunları 800-900 civarı kalifiye eleman alsalar 2100-2200 gibi memur-hizmetli kadrosu açarlar bununda en fazla 700-750 kişisi memur geri kalan 1400-1500 kişiside hizmetli olarak atanır tabi bütün bunlar benim tahminim fikir yürütmem gece gece işsizlikten bunları hesapladım kendimle gurur duyuyorum :D :D

Üst Alt