Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015/2 EKPSS/Kura sonuçları açıklandı

teşekkür ederim emre kardeş kesinti olursa gitmicem.şuan sgk lı çalışıyorm kesilmiyor.kesin sonucu nereden öğrene bilirim

Yok kardes kesinti olmaz hatta kuraya tekrar katil cikarsa ordan da maas alabilirsin Allah hayirli ugurlu etsin

Adam işe başlıyor kardeş iş görememezlik maaşı nasıl kesilmez. O para çalışmadığı için verilmiyor mu..?? Çalışmaya başlayınca neden ödemeye devam etsinler ki..

Adam suan da zaten sgk li calisiyor kesilmemis devlette de sgk li caliscak yine kesilmemesi lazim ee bu kadar isi yolunda gidiyorsa bi daha atansin ordan da maas alsin kardes ne olmus

Kobra ben saka diyorum ama bu durumu sen 170 i ara sor sonra senden o maasi faiziyle keserler bunlar hic aklina geldimi dusunmemissin ama

Ya alsın Allah daha çok versin :) gözümüz yok da, ben anlayamadım bu işi.. :) :)

ankiloz kardeş maaş bağlanalı 3 sene oldu 3senedir sgk lı çalışıyorum zaten,maaşın hiçbir şekilde kesilmeyeceğini söylediler,vefat halindede eşe devrediliyormuş.

EKPSS kurada gene çıkmadı!

3. seferdır kuraya katıldım gene cıkmadı yaw ne zaman yuzum gulecek

Bu nasıl bir maaşmış, bize de versinler yahu :) :) :)

kardeş 170 aradım sorduğum soru karşısında yanıtsız kaldılar,sgk ya dilekçe yazdılar 3 işgünü içinde dönüş yapılacağını söylediler ama ben yarın sgk ya gidecem.sürekli iş görememezlik geliri özel sektörde sgk lı çalışılması durumunda hiçbir şekilde kesilmiyormuş bilginiz olsun

Bi kaza sonucu alinan ucret dimi bu kismi is gormezlik odenegi sayet oyleyse kesilmez yalniz kesilirse gitmeyeceksen once arastirip oyle tercih yapsaydin daha mantikli olurdu zannimca

Mrb arkadaslar atanan herkese hayirli olsu ALLAH maaslarini alip saglikla yemeyi nasip etsin...ben 2016 daki kuraya basvurmak istiyorum ayrintili olarak ne yapmam gerektigini tecrubesi olan bi arkdas anlatabilirmi nasil ve nerden basvuru yapablirim.

kardeş 170 aradım sorduğum soru karşısında yanıtsız kaldılar,sgk ya dilekçe yazdılar 3 işgünü içinde dönüş yapılacağını söylediler ama ben yarın sgk ya gidecem.sürekli iş görememezlik geliri özel sektörde sgk lı çalışılması durumunda hiçbir şekilde kesilmiyormuş bilginiz olsun

bu nasıl maaşmış ya, koca ülkeden bir tek senmi alıyorsun?
detaylı açıklasana nasıl bağladılar bu maaşı sana?

Ak partiye laf söyleyeceğine 2016 daki sınava hazırlan 74 puanla atamamı bekliyorsun sen 80 üstü puan al bakalım atanıyormusun atanamıyormusun.

Arkadaşlar tebrik edenlere teşekkür ederim
Atanan arkadaşları tebrik ederim
Atanamayan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda istediğiniz yere gelirsiniz bol şansınız olsun.

ankiloz kardeş teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah atanamayan kardeşlerimde en kısa sürede atanır

@parsam HAKLISIN !!!

Arkadaşlar atanamayanlar benim gibi puanı düşük olanlar ama ne yazıkki..Ama benim isyanım
özel sektörde bizi ezmeleri ve farklılığımızı acı şekilde göstermeleridir.Memurluk ne işeme yarayacak ki 6 senem kalmış emekli olmama sadece cumartesi pazar istiyorum.memura nekadar izin günü veriyorsan banada ver..bizim psikolojik olarak durumumu belli..Hayırlısı be dünya bana hediyemi cezamı bilmem ama bu beden gelen herşey Allahtandır..Oğluma iyi bir gelecek vermekte isterim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

saygılar

Arkadaşlar ekpss 3.atama da bircogumuz atandı bircogumuz atanamadı.Atananlara hayırlı olsun öncelikle atanamayan arkadaşlar içinde belki bircogunun haberi olmayabilir diye burdan duyurmak istiyorum.Facebookta EKPSS ATAMA BEKLEYENLER isimli sayfada 2016 ilk aylarında bir atama için çalışma başlatılacak bununla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz.Katılım ne kadar fazla olursa istedigimizi o kadar elde edebiliriz.

Benim bu 3. girişim tutturamadım yine hakkımızda hayırlısı neyse o olsun atanan arkadaşlarıda tebrik ederim.

Modality

facebookta çok grup var hangisi acaba bir link atarmıydın sana zahmet

teşekkür ederim

marto1

Akşam işten geldiğimde göndereyim.Şuan facebook gibi siteler şirkette engellenmiş giriş yapılamıyor.

Allah yardımcın olsun kardeşim ben 12 yıl fabrikada çalıştıktan sonra memur oldum haziran 2015 de 2012 sınavda 76 almıştım olmadı bundan 83 aldım hizmetli olarak çalışıyorum ama rahat arkadaşlara tavsiyem çalışın 2016daki sınava devlet zaten düşük puanla almak istemez

Hayırlı olsun atanan arkadaşlara darısı atanamayanlara.

Üst Alt