Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015/2 EKPSS/Kura sonuçları açıklandı

78.5 lise atanamadım sadece memur yazmıştım.

77.7 puanla atanamadım..anamızdan memur dogmadık ya hayırlısı..

74 puanla cizre hakkari yuksek ovada hizmetli olamiyirsam ak partinin taaa. Secimden once 5bin atama olcak diyen basbakan ve bakanlar 1500 kadro aciyor. 1000i yandaslara zaten. Biz 500 kisilik kadroda birbirimizi yiyelim.ak parti goz gore gore dolandirdi bizi.oy verenler otursun dusunsun.ulkenin selameti diyenlere bu sozum namerde muhtac olduginuz zaman bakalim ak parti diyebilecek misiniz. Onlar milyonlarla oynarken siz 900 liraya ev gecindirmeye devam edin.!!!!!!

ARKANDAyim. 1000 TLYE EV geçindirmek içn ugrasıyoruz. Allah belalarnı versin. ÖNLİSANS a 126 kadro açmışlar. Ortaöğretime 1500 açıyor. Önlisans a 126 nedir? Boşunamı okuduk biz.

74 puanla cizre hakkari yuksek ovada hizmetli olamiyirsam ak partinin taaa. Secimden once 5bin atama olcak diyen basbakan ve bakanlar 1500 kadro aciyor. 1000i yandaslara zaten. Biz 500 kisilik kadroda birbirimizi yiyelim.ak parti goz gore gore dolandirdi bizi.oy verenler otursun dusunsun.ulkenin selameti diyenlere bu sozum namerde muhtac olduginuz zaman bakalim ak parti diyebilecek misiniz. Onlar milyonlarla oynarken siz 900 liraya ev gecindirmeye devam edin.!!!!!!

sonuna kadar haklısın kardeşim aynen katılıyorum

Kahramanmaraş/Afşin Adalet Bakanlığı (Memur) lise mezunu 85.55 puan

Haklısın kardeş.İnsanların hayalleriyle oynamaya hakları yok.Sen 4000 5000 kadro vaadi ile gel seçim öncesi seçim bitince 1950 kadro açıkla.Yazık günah sırf ticari faliyetleri için insanlarla alay ediyorlar.Ekpss ve türevi sınavları gelir kapısı olarak görüyorlar.

900 tl maaş ile eve mi bakarsın.Sağlık ihtiyaçlarımı giderirsin.Yoksa borç harç mı ödersin ne yaparsan yap.Nasıl olsa vekiller 10 15 bin lira parayı her ay cukkalıyor.Gariban halkı düşünen yok.

4.atama olacak mı acaba bilgisi olan var mı ? Bir kaç yerde çalışma bakanı 2016 ilk aylarında bir tercih daha olacak demiş ama ne kadar dogru ne kadar yanlıs net bir bilgi yok.

bende açıkta kaldım. bu sefer kuradan katıldım ama nisanda kısmetse EKPSS ye girecem. şimdiden gunde 5 saat ders calısıyorum. atanan arkadaslar hayırlı olsun

Kazananlara hayırlı olsun dileklerimle. Darısı kazanamayan ve benim gibi ilk defa sınava gireceklerini başına inş.

85 puan adalet bakanligi aydin cine memur lise hizmetkarliga elveda

erdalakbay hizmetli kadrosundan mı memurluğa geçtiniz ? hizmetli de 2014 EKPSS sınavı ile mi ? ben lisans memur olarak atandım 2014 EKPSS ile ama bildiğim kadarıyla mühendislik tercihi yapamıyorum. Gerçi branşıma kadro gelmedi ama bilgi amaçlı öğrenmek için soruyorum.

engellilere kardeşlerim ben yıllardan beridir Atanamadım bazılarının dediği gibi ben bu işte bir iş var diyorum kesin torpille dayısı Amcası halası olanlar memur oluyor kanaatına vardım eğer torpil varsa hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun diyorum sahtekarlığa lüzum yok memur olan engelli kardeşlerimide tebrik eder hayırlı olsun dileklerimi sunarım.

kura ile yıllardan beridir Atanamadım

78.59 puanla Ordu Hizmetli Atandım Çok Şükür memleketimi kazandım ama işin ilginci işçilikten emekliliğimede tam 1 ayım kalmıştı, hiç ummuyordum kazanacağımı ilk tercihim geldi.Allah diğer atanamayanlarada nasip etsin.

Atanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)

csharpci;

Mebte hizmetliyim adalete memur olarak gecicem kismetse kardes.
officer;

Cok tesekkur ederim kardes darisi diger yhs larinin bssina ve diger atanamayanlarin.

erdalakbay,
Çok çektik 5 yıl oldu yavaş yavaş kurtulalım artık darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

slm hayırlı akşamlar,bende manisaya atandım kura ile hizmetli olarak şimdi ne yapmalıyım,birde sürekli iş görememezlik aylığı alıyorum hizmetli olarak başlarsam maaşımda kesinti olurmu yardımcı olursanız sevinirim

ÖSYM sayısal bilgilerde Önlisans en düşük 73.80 ile atanabilmiş gördüğüm kadarıyla. 74-80 arası rahat atanmış. Tekrar atananlara hayırlı olsun.

3 yil benimkide kabus gibi ama ozleyecegim insanlarla dolu evrak iside biterse hayirlisiyla

erdal kardeş,bende meb hizmetli olarak atandım hizmetlilere ne iş yaptırıyorlar ve maaşları ne kadar

arkadaslar 78 puanla trabzon m.e.b hizmetli 2.tercihim cok mutluyum allah herkese nasip etsin

Sen 90 puan aldın da açıkta mı kaldın arkadaşım.. 74 puanla atanamadım diyorsun yandaş falan diyorsun. Nisan da sınav var biraz daha gayret göster yüksek puan al yap tercihini bak bakalım atanıyor musun atanmıyor musun..

Kahramanmaraş/Afşin Adalet Bakanlığı (Memur) lise mezunu 85.55 puan

Hayırlı olsun ali kardeşim.. nihayet :)

slm hayırlı akşamlar,bende manisaya atandım kura ile hizmetli olarak şimdi ne yapmalıyım,birde sürekli iş görememezlik aylığı alıyorum hizmetli olarak başlarsam maaşımda kesinti olurmu yardımcı olursanız sevinirim

Yok kardes kesinti olmaz hatta kuraya tekrar katil cikarsa ordan da maas alabilirsin Allah hayirli ugurlu etsin

Üst Alt