Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015/2 EKPSS/Kura sonuçları açıklandı

Ankara Adalet Bakanlığı Geldi Memur İnşallah Herkes İstediğini Almıştır :)

Arkadaşlar lütfen puanlarla konuşalım . Mutlak yazin

Ben Ankara Merkeze 94.76 İle Atandım İlk Tercihimdi

hayırlı olsun ben yine yerleşemedim

herkese hayırlı olsun ben yine yerleşemdim

69 puanla ümit etmediğim gibi atanamadım.. :) özel sektörde ölmeye devam

78 puanla meb niğde geldi banada

12. tercihimdi

85 puan adalet bakanligi aydin cine memur lise hizmetkarliga elveda

KKELEBEKK teşekkür ederimmmmm görmemiştim şimdi baktım
2.Tercihim - Adalet Bakanlığı - İstanbul Büyükçekmeceyi kazanmışıımmm :)
Beylikdüzündeyim zaten Allahım bu sevinci tüm arkadaşlara yaşatsın.

Şu anki işimden ayrılmam gerektiği için üzülüyorum tabi ki burada da Hukuktu falan ama
Orada hem buradan daha fazla maaş olacak hem Üni Adalet bölümü okuyorum çok sevindim yahu :)

4.atamaya kaldık haydi baalım.

atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.atanamayan arkadaşlarada önerim bir dahaki sınava daha sıkı hazırlanmaları . görevlerinde başarılar dilerim.

İstanbul merkez adalet Bakanlığı memur 87.88 çok sevinçliyim arkadaşlar 😁😀

Taban puanlar ne zaman açıklanır acaba arkadaşlar? Lisans 67. küsür puanla atanamadım çok merak ediyorum. Zaten en son 67.90 ile filan atama olmuştu diye hatırlıyorum.

Kardeşim 79 puan Şırnak MEB Hizmetli atandı.1 tercihti ,tercihleri ben yapmıştım.Bu puanla başka yerlerede yerleşme imkanı varmış.Neyse Allah hayırlısını nasip etsin.

74 puanla cizre hakkari yuksek ovada hizmetli olamiyirsam ak partinin taaa. Secimden once 5bin atama olcak diyen basbakan ve bakanlar 1500 kadro aciyor. 1000i yandaslara zaten. Biz 500 kisilik kadroda birbirimizi yiyelim.ak parti goz gore gore dolandirdi bizi.oy verenler otursun dusunsun.ulkenin selameti diyenlere bu sozum namerde muhtac olduginuz zaman bakalim ak parti diyebilecek misiniz. Onlar milyonlarla oynarken siz 900 liraya ev gecindirmeye devam edin.!!!!!!

Üst Alt