Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014'de EKPSS'ye girmiştim. 2016'da aynı prosedürle mi gireceğim?

Kartalvedat

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2014te Ekpss sınavına girmiştim şimdi kayıt için aile sosyal bakanlıģına gidip her şeyi baştan yapacam bilgisi olan cevap verirse cok sevinirim simdiden teşekürler

Ben de 2014 EKPSS sınavına girdim. Tekrar gireceğim. Aile ve Sosyal işler Mdr lüğüne gideceğiz. Sadece bunu biliyorum. Giderken hangi evraklarla gideceğiz hiç bilmiyorum. Bilen bir arkadaş yazabilir mi ?

Daha önce girenler için aile ve sosyal politakalar müdürlüğüne gitmeleri gerek yok diyorlar parayı yatırıp direk ösym merkezine gidilir diyorlar tabi bu sadece bi duyum bi bilen olsaydıda cevaplasaydı

Merhaba. Ucreti yatirdiktan sonra Osym merkezine gitmeniz yeterli. 2014 te ben o şekilde kaydimi yaptirmistim

Daha Önceden Ekpss'ye Girenler Nasıl Başvuru Yapacak?

2014 ekpss'ye girdim bu sene nasıl başvuru yapacağım?

öyrenım ve engel durumunuzda bı deyışıklık yoksa bankaya sınav ucretını yatırıp ösym nin internet sitesinden basvuruyu yapılıyor

ilk kez 2014 ekpss'ye girdiyseniz herhangi bir yere gitmenize gerek yok sadece bankaya parayı yatırıp, osym'nin internet sitesinden basvurunuzu tamamlarsiniz. 2012 ve oncesi son basvuru yaptiysaniz, aile ve sosyal politikalar mudurlugune gidip on kabul kagidinini almaniz gerekiyor

Üst Alt