Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de kac önlisans mezunu alindi? Bu sene kaç olur?

mesut123.

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Önceki ekpss de kaç önlisans mezunu alımı oldu ve bu ekpss de kaç tane alınır acaba en düşük kaç puanla atama olabilir?

Ekpss önlisans

Ekpss önlisanstan 84 aldim hala atanaman senden bisey olmaz diyen ailem var bir insana hic mi guvenilmez arkadaslar sizce sansim yuzde kac

2014 EKPSS Önlisans 3 atamada da toplamda 2300 kişi atandı arkadaşlar

Mrb arkadaslar onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Salmanctr Yapacağın tercihe ve alıma göre değişir. Ümitsiz olma, inşallah hayırlısıyla olur, atanırız. Bu dediğim ilk atama için. İkinci atamada şansın daha çok artıyor

Insanogluinsan kardesim insaallah hepimiz ataniriz.ama onlisansa ilk alimda 1500 kadro vermeleri imkansiz benim acimdan yine kaybedenlerdenim

2014 EKPSS sınavı ile karşılaştırma hk

Arkadaşlar 2014 EKPSS sınavı ile 2016 EKPSS önlisans başarı sırasını karşılaştırırsak örneğin 2014 EKPSS 73 alan biri ile 2016 EKPSS 73 alan biri aynı başarı sırasında mıdır bu seneki alımlarda 2014 sınavına göre başarı az diye minumum puanlar 1-2 puan aşağıya inebilir mi görüşlerinizi alabilir miyim..

2014 sınavını bilemem girmediğim için ancak önlisans ile lisans arasında bu sınav için uçurum olduğunu düşünüyorum forumda takip ettiğim kadarıyla.Benimle aynı puanı almış önlisansın sıralaması benden çok yukarılarda.Tabiki bizim puanlara göre sıralamamızda ortaöğretime fark atmış durumda.Atamaların hakkaniyeti için ortaöğretime en çok kontenjanın ayrılması daha sonra lisans sonrada önlisansın gelmesi gerekir.Önlisanslar kızmasın ben sadece sıralamalara göre kendi fikrimi yazıyorum tartışma amacında değilim.

2014 yılında ilk atamada ortaöğretimden 40000 kişi girmiş ve 1428 kişi atanmış. Önlisanstan 6326 kişi girmiş 1009 kişi atanmış. Lisanstan ise 3848 kişi girmiş 1480 kişilik kontenjan açıklanmıştır.Kurada ise 238 kişi belirlenmiştir.

orhanbeyy

84 puanla nasıl atanamadın benım puanımda 86 ya yakın sıralamam 218 sımdı bendemı atanamam dıye dusunmeye basladım

Üst Alt