Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkez ikinci ve uçuncu tercihten bahsediyor normal KPSS deki gibi dört tercih olmiyacakmi bizim sinavimizda 2016 daki sinava kadar dort kez olmasi lazim
şimdi yerleşen tercihlere baktım ama 90 puanla hızmetlı alan zıhnıyete ne demelı arkadaşmemuru bırak 84 puanla ıkıncı atamada hızmelı olursak şükürdıyelım.
Bu tamamen Çalışma Bakanlığı - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve DPB ile alakalı bir durum. 2012'de yapılan Ömss yeni adıyla EKPSS'de üçüncü tercihleri 2014 yılı başında yapmışlardı. Bu yıl yapılan sınavda da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı isterlerse üçüncü ve hatta dördüncü tercihleri/atamaları 2016 yılına kadar yapabilirler.
valla kardes okuyom su an mesleki acık lıse 2016 ya kadar ınsallah mezun olurum acık lıseyıde cok zorlastırmıslar calıstıgın kıtaptan bıle soru cıkmıyor bazen allah senden razı olsun ınsallah sen ve tum acıkta kalan kardeslerımız bı ıs sahıbı olurlar
Devran kitapdan calisma gecmis sinav sorularina bak hemen hemen bugune kadar yapilmis sinavlardan 10-12 tane cikiyor. Ek sinavlarda ise nerdeyse sorular ayni.Ben hep gecmis soruları cözerek açıktan liseyi bitirdim.Meslek lisesi nasil bilmiyorum 15-16 eylülde ek sınav basvuruları var hic bir sınavi kacirma genellikle ortak dersleri sec basaramazsan bile muaf ol.Allah seninde yardimcin olsun
MADDE 8- (1) EKPSS, kamu kurum ve kuruluşlarının engelli kotası açığı bulunduğu sürece diğer merkezi ... ilgili yılın Ekim ayı sonuna kadar elektronik ortamda Devlet Personel Başkanlığına bildirir.
Ekim ayından sonra belki 2. bir atama olabilir mi bilemiyorum bekleyip göreceğiz..
kpss de 6 ayda bir yapılıyor örnek: bir sınavdan sonra yapılıyor 2014 1 ci tercih 2, ve 3 tercih ler 2015 te yapılıyor 6 ay aralıklarla son tercih 4 cü tercih sınava yakın yapılıyor