Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ekpss'de çıkmış soru ve cevaplarını öğrenmek ıstıyorum?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
713
Reaksiyonlar
538
Ruhsal ve duygusal ENGELLI, %45 raporum var. 2012 EKPSS ye katıldım, 2014 EKPSS ye katılmadım. 2012 ekpss ye GENEL ORTA ÖĞRETIM grubundan sınava katıldım. 2014 EKPSS da GENEL / ORTAÖĞRETIM GRUBUNDAN ÇIKMIŞ SORULARI VE CEVAPLARI sizlerden Öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

2014 ekpss lisans sınavının soruları.

Arkadaşlar iyi günler. Bana ekpss 2014 lisans işitme sınav soruları lazım nolursunuz birinizde varsa banada yollayın. Ösymnin sitesinde %10 soru dağılımı paylaşılmış. Tamamı olan varsa allah rızası için verebilecek kimse varmı.

Arkadaslar s.a
Bana da işitme 2014 ve varsa diger yillara ait çıkmış ekpss sorulari lazim lutfen yardimci olur musunuz

Bu siteden vermiyor soruları başka bildiğiniz yer varmı

Arkadaşların soruların tamamının yayınlanmasını ösym yasaklamıştı o sebeple soruların tamamını bulabilme imkanınız yok. Linke tıkladığınızda açılan bölümde yayınlanan sorular sınavda sorulan soruların % 10'una denk geliyor. Oradaki sorulara bakarak sorulacak sorulan hangi mantıkla sorulduğunu anlayabilirsiniz.

Konuya devam edelim.

Sorular karaborsaya mı düştüki.

Üst Alt