Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de birinci atamada tahminen lisansa kaç kadro ayrılır?

ne zaman dedi arkadaşım 482 kişi link veya kaynak paylaşırmısın?

Yalan haber kardeşim. Doğru olsaydı şmdiye kadar kaç kişi aynı şeyi söyler ve üzüntüsünü belirtirdi.

Ne zaman dedi harbiden? Link atarmısın kardeş

ömss'de lisans mezunlari için ilk atama istatistikleri,
LİSANS
3828 Tercih Yaptı
2132 Kontenjan Sayısı
999 Yerleşen Aday Sayısı
1133 Boş Kalan Kontenjan Sayısı

bu boşta kalan kontenjan sayisinin büyük bir kismini diyanet oluşturuyor diye düşünüyorum hatirladiğim kadariyla sayfalarca diyanet kadrosu vardi...

evet ne yazık ki diyanet büyük bir hak gaspına sebebiyet verdi geçen atamalarda. üstelik nitelik kodlarıyla normal üniversitelilere bile kapılarını kapattı. umarım bu sefer bu şekilde olmaz.

keşke 2012 de ki gibi kadro açılsa sayfalarca diyanet kadrosuna bile razıyım :)

Nitelikli kod uygulamasi yapilmişti, illaki ilahiyat fakültesi mezunu olmak gerekiyordu. Bu da gördüğünüz 1000 kadar boş kontenjan kalmasna neden oldu... Bence asl lisans mezunu 3. atamalarda oldu ki onda nitelikli kod uygulamasi da yoktu. Çünkü bütün kadrolar Meb'deydi ve 4 yillik bi bölüm bitirmiş olman istediğin her yeri seçmene yetiyordu.

işte öyle olmalıydı. nitelik kod uygulanmadan tüm kadrolar açık olmalıydı. umarım bu sefer geçenkiler gibi olmaz.

Umarim çünkü o nitelikli kod uygulamasi bizi çok kisitlamşti. Branşlarda olsun tabi de, sonuçta bi mühendislik okuyanla matematik okuyan ayni işi yapamaz ama ilahiyat fakültesi mezununa o kadar çok kadro açlmasin yok çünkü o kadar kişi sirf kadro açtim diye yapilmiş bi uygulama bu.

Since1905OnLyGS;

ösymnin veritabanında herhalde kayıtlıdır sınava girenlerin nitelikleri, ösym kılavuzu yayımlarken biliyordur elbet ne kadar boş kalacağını. Ancak boş kadroları ösym deil dpb gerekli kamu kuruluşlarından boş yerleri topluyor ve ösym ye gönderiyor. Buda şu demek oluyor 2012 deki ilahiyatları yine kılavuzda görürüz.

o zaman gene sayfalarca ilahiyat kadrosu ve yüzlerce boş kalan kontenjan, ilahiyat fakültesi mezunu bir elin parmaklari kadar yokken yüzlerce işletme, fen-edebiyat fakültesi mezunu engelli gene istihdam edilemeyecek tabi ilahiyat nitelikli kod uygulamasinda israrci olursa...

Since1905OnLyGS;

Unutmamak lazım ömss 2 ve 3 yerleştirmelerde, 3-5 dışında hiç nitelikli kadro açmadı, bu kadro olmadığı anlamına gelmiyor var ama kılavuzda yer almıyor. Burdan da yola çıkarak ilk yerleştirmede nitelikli kadroya yerleşen yerleşti yerleşmeyen 2016 sınavını bekler yada 4001 le gider , umarım öyle olmaz

Ben ilk tercihlerde Antalya için 4001 kodlu 7 tercih çikarmiştim ki toplamda yaklaşik 40-45 kişilik bir kadroydu bu tercihler. 82 alan arkadaşim Antalya'ya atanmişti o tercihlerde.Tabi 68 alan ben 3. atamalari beklemek zorunda kaldim atanmak için :)

Since1905OnLyGS;

peki ilk atamada 76 puan alan lisanslı varmıydı 2012 de

Lisans mezununu bilmiyorum ama 75 alan önlisans mezunu arkadaşim 2. atamalarda Antalya SGK'ya atandi :)

ilk atamada lisansa ayrılan kadro tahminen ne kadar olur?

ilk atamada lisansa ayrılan kadro tahminen ne kadar olur?

sizce atanabilir miyim arkadaşlar ?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILAR

Doğru

Yanlış

Genel Yetenek Testi
12 6

Genel Kültür Testi
21 7

EKPSSP3 Puanı
77,03652

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
1486

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı
6081

2.atamalarda kuvvetle muhtemel atanırsın arkadaşım, şansın varsa doğru tercih yaparsan ilk atamalarda dahi atabilirsin :)

şanslı mıyım bilmiyorum ama ilk atamada olsa keşke cok iyi olur :)

2014 ekpss lisans mezunlarına kaç kadro ayrılır.

slm arkadaşlar 2014 sınavında toplamda lisansa tahminen kaç kadro ayrılır 2. yazşım kim siliyosa aynı konuda bilgi alanlar da var onu da silsin o vakit...........

Üst Alt