Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 EKPSS ile atananlardan kaç kişi tayin istedi ve tayin oldu?
Merhaba
2014 EKPSS ile atananlardan kaç kişi tayin istedi ve tayin oldu ? 2014 EKPSS ile atanan arkadaşlardan tayin olanlar yazabilir mi ?
Ben de tayin istesem mi ?
ben rapor aldım aılesının yanında kalması gerekır dıye mıllı egıtım aday memur oldugun ıcın 1 yıl beklıcen dedı yanı 1 yıl beklıceksın bırden tayın olmaz bu ne acele
ben MEB de 4 yıldır hizmetliydim ( ilk atama ÖMSS değil ) sonra EKPSS ile Tarıma atandım iki yerin uygulamasını biliyorum
Engellilerin yer değiştirmesi ile ilgili olarak ( sonraki tayin istekleri kurumun yönetmeliğindeki süreçlere bağlı )
MEB adaylık kaldırıldıktan sonra alabilirsin diyor
10 / 07 / 2014 tarih ve 903.02 / 2920977 sayılı üst yazı ( Eğitim - Öğretim Hizmetleri dışı için )
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı 2013 yılında DPB den görüş almış engelli aday memuru tayin edebilir miyim diye DPB olumlu görüş verince aday asil demeden tüm engelli memuruna bi kerelik hak vermiş keza göreve başlamadan bana sordular ne zaman tayin istersin ona göre başlatıcaz diye