Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Ekpss 2013 Ömss Sınavına Giren Önlisans Tıbbi Sekreterler

onr79

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bu Yıl Ekpssye Giren Tıbbi Sekreterler Nerelerdesiniz Koca Forumda Bize Dair Bi Konu Bulamadim:)Herkes Kendini Tanitirsa İlerde Atamalarda Birbirimize Yardimci Olabiliriz Unutmayin Birlikten Kuvvet Dogar:) Ömssden Atanan Tıbbi Sekreter Kardeşlerim Hangi Kurumu Tercih Etmeliyiz?Siz Hangi Kurumda Hangi Sartlarda Ne Kadar Maaşla Çalışıyorsunuz Bizleri Aydinlatirsaniz Çok Seviniriz.

Memur olan forumu terk ediyor bulman zor .))

Galiba öyle kardeşim. Duyduğuma göre toplamda 20yi geçmemiş bizim bölümden sinava girenlerin sayisi. İnşallah dogrudur.

mrb bende tıbbi sekreterim bende geldim :)

kaynak sağlamsa inşallah atandık demektir :)

2013 te sınav yoktu. Yoksa vardı da benim mi haberim yoktu ?

2012 de vardı 2013 de de ataması oldu ya onunla karıştı sanırım :eek:

Bu sene bu sınava ilk kez girdim ve yeni mezunum, ne yapacağım neye göre tercih yapacağım gerçekten merak ediyorum, umarım atanırız diyorum alım sayısı düşük ama :/.

Kaç puan aldınız. Ben 84.79 aldim tıbbi sekreter olupta benim üstünde alan ddaha cikmadi

Anlaşılan çıkmayacak da. 75... sıralamam 1491

Emin olun 75 ile rahatlikla atanacaksiniz. Duyuma göre tibvi sekreter olarak giren onlisans satisi 20 nin ustunde degil. Zaten gecen sinavin alimlarinda nerdeyse yari bos kalmis.

inşallah öyle olur. Peki diğer arkadaşların puanları ve aralarında İstanbul u yazacak olanlar var mı biliyor musunuz?

Arkadaşlar Tıbbi Sekreterler Olarak Faceden Ekleşelim Tercih Zamanı Birbirimize Yardım Edelim

beyler sağlık memuru ile sağlık teknikeri arasındaki fark nedir acaba bileniniz var mı? açıklar mısınız?

Onu Bende Bılmıyorum Tam Olarak
Kılavuzu Telden Bıraz Incelemeye Calıstım Baya Tıbbı Sekreter Alımı Var Ins Kımse Bosta Kalmadan Atanır.

umarım öyle olur ama 39 kişi gördüm ben sadece ve İstanbul dan en çok alan sağlık memuru 5 kişi olarak görünüyor ve araştırmalarıma göre de eskiden sağlık memuru lise çıkışlılar mış bilmiyorum artık ne kadar doğruda sonuçta daha kılavuz ÖSYM sayfasında yayınlanmadı.

Aynen 39 Kisi Var Sen İlk Tercihe Nereyi Yazacaksin

kişi değilde kadro sayısı 39 diyor. tabiki İstanbul :)

Diger Arkadaslarda Gelsinde Bakalim Kim NereyiYazacak En Azindan 1 Kadro Olan Yerlere Olu Tercih Yapmamis Oluruz

zaten hepsi 1 neredeyse sade ist and ve avr dan dolayı 1 1 iki tane oluyor tabi dediğim gibi yine bunlar DPB nin yayınladığı robotta ÖSYM de bi kılavuz yayınlansın da bakalım.

Dpb nin Osym e gonderdigi kilavuzda bu zaten Osymde Bu Klavuzu Yayinlayacak Degisen Bisey Olmaz Yani

arkadaşlar siz nereleri vereceksiniz ? ben bitliste kadro açılmadığı için istanbulu vereceğim. sadece tıbbi sekreter kadrolarını yazacam.

İstanbul u yazacaklar puanlarıyla birlikte ve sıralamalarıyla yazabilir mi? evet bir aksilik olmazsa 27 ağustos da başlıyor tercihler. ben İstanbul da yaşadığım için mecbur ilk tercihlerim İstanbul olacak.

Arkadaşlar Benim Puanım Düşük 68 Küsür Sıralamam 3700 Lerde Bende İstanbul Düşünüyorum Ama Sizden Bana Sıra Gelmez Artık Heryeri Tercih Edecez Mecbur Ardakalanları Toplayacam Arkanızdan :)

aynen cengizyürek ve tdsemre isimli arkadaşlar ist kesin tutar sizin :) bize sıra gelmez puan75 sıralama 1491

Zeynep Sen İstanbul Halk Sağlıgını Yazarsan Gelme İhtimali %90 :)

Üst Alt