Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013'de polio sekelinden aldığım raporun oranı yeni raporda düşer mi?

meslekliselim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 2013 yılında vergi indirimi için aldığım sürekli %42 oranında raporda h ehliyeti alabilir yazısı olmadığı için bugun tekrar heyete h ehliyeti için başvurdum merak ettiğim heyet oranı düşürebilir mi yada düşürürse benim vergi indirimi raporumu ankaradan onaylanmış ..emeklilik için etkiler mi yardımcı olursanız tşk ederim

benim merak ettiğim polio sekeliden nasıl %42 aldın kardeşim

En fazla polio sekeliden %20 çıkar

Polio sekeliden Dr oranı kırpma sebebi EMG sonucundan kırpıyor sadece bu sonuca bakıyor

bende sağ polio sekelinden % 40 rapor almıştım...neden şaşırıyorsunuz..

bende sol ayağım poliosekeli 46 raporum var raporda h ehliyeti yazı ibaresinin önemi yok h ehliyetini aldığında özür oranı puanınında önemi yok bütün polio sekeliler özür oranı ne olursa olsun h ehliyeti alabilir ve vergi indiriminden faydalanabilir önceki konuları inceleyin bu konularla çok cevap bulabilirsiniz

Nasıl vergi indiriminden faydalanıyor sadece polio sekeli teşhisinden ehliyet için verirler %40 veya %50 ama vergi indirimi veye başka amaçla başka amaçla geçersizdir 2006 dan önce herhakka sahiptik ama maliye değil Dr bişey yok normal karşıladılar fizik ve nöroloji dr ları sağlık bakanlıgı na bildirdi sağlık bakanlıgı da maliyeye bildirdi

O alanlar ehliyet için alırlar ama emeklilik için gecmez

Ehliyet için verirler

Bende polio sekeliyim ama fizik 0 verdi 4 yıl önce rapor aldım nöroloji %20 verdi

ben polio sekelinden % 40 almış olup vergi indiriminden faydalanıyorum.tablo 3.4 değilde,tablo 4.1 e göre alınırsa rapor değişmez.

Hangi hastaneden aldınız yazın da biz de oraya gidelim.

Ufukalp

ufuk bey merhaba ..bir şey sormak istiyorum 2013 yılında maliye tarafından vergi indirimi için sevk edildim ve %42 sürekli rapor aldım ankara merkez saglık kuruluda onayladı..geçen gün h ehliyeti için tekrar rapor istendi heyet raporunda oran düşerse benim vergi indirimiyle emekliliğime engel olur mu şimdiden tşk ederim yanıt verirsenin sevinirim stress yaptım

Merhaba arkadas bende polio sekeli saga kulak isitme kaybi saga kalca opere toplamda yuzde 47 rapor aldim vergi indirimi icin basvurdum ankarada raporumu dusurebilirlermi 17.11.2015 te almistim bu raporu bide ornegin h sinifi falan yazmiyor raporumda bunun icindemi ayri rapor alacam yoksa aldigim raporuma yazimi yazmalarini istiyecem iste susu haklarimdan faydalanmak istiyorum gibi

@meslekliselim
Vergi indiriminiz sürekli ise sonradan alacağınız rapor etkilemez.

@imdatusta
Raporunuz özürlülük ölçütü cetveli ve yönetmeliğe uygunsa düşme olmaz, maliye sağlık kurulu da bu açıdan inceliyor zaten.
Vücut fonksiyon kaybı değerlendirmesi ile ehliyet yönünden değerlendirme farklıdır, mevcut rapora işlense dahi durumunuz ehliyet açısından yeniden değerlendirilecektir.

Üst Alt