hadi bakalım hayırlısı akp mviliki murtaza beye yazdığım mail ve cevabını sizinle paylaşmak istiyorum inşşaallah hayırlıya doğru gidiyor burda hatac adlı bi arkadaş vardı başbabkın haberi yoktur diyordu o yönetmelikten bakın murtaza bey ne ce vab vermiş
Öncelikle rahatsızlığınız için gecmis olsun diyerek başlayayım
Biz cocuk hekimleri olarak cocuk hastalarımıza sıkça demir preparati veririz, bu nedenle sorularınız hic de yanlış degil! Ancak unutmayın Demir'i ac karna almanız lazım, bir de asırı dozdan sakının yan etki yapar
İkinci olarak Hic kimseye hak kaybına uğramiyorsunuz demedik. Meseleyi doğru anlamak üzere bu süre icinde önemli çalısmalar yaptık. Tam tersine biz de bu yöntemin yanlışlığını ilgililerle paylaştık ve hemen gelecek hafta icinde konuyu kapsamlı bir dosya halinde Sayın Başbakana takdim edeceğiz. Diger taraftan ucretsiz toplu ulaşım ve engellilerin kamuya alınması, engelli öğretmen atamaları konulArinda çok önemli gayret gösterdik. Sonucu siz de biliyorsunuz. Biz bu kadar caba gösterirken sizin çabucak hüküm koyup verip veristirmeniz yakışik almıyor.
Doğru soz söylemenin birinci şartı doğru anlamaktir. Siz de meseleyi doğru anlayın ondan sonra tenkit edin. Bunu yaparken de üslubunuz size yakışan bir üslupta olmalı.
Önümüzdeki günlerde 2022 ile ilgili çalısmaların sonuclarını hep birlikte göreceğiz.
Hayirli günler
M. Murtaza YETİŞAK Parti Adıyaman Milletvekili
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi
03124205896-97
22 Şub 2013 tarihinde 09:07 saatinde, "ahmet sever" şunları yazdı:
sitemizden bir arkadaşımız size yeni çıkarılan yönetmelilke ilgili soru sormuş sizde sorunun ne olduğunu tam anlatırmısınız hak kaybınız yok demişsiniz sayın vekilim peki ben şimdi size bir şey soracam ben9 sene önce eşimden boşandım özürlü duruma girmeden önce almış olduğum bir dailreyi ayrıldığım eşim ve cocuklarıma bırakıp ben o evden ayrıldım ama tapu benim üstüme ben başka bir ilde bir arkadaşımın bana tahsis ettiği adına ev bile demenin mümkün olmadığı bir evde yaşıyorum bazen annemde kalıyorum bazan kardeşimde kalıyorum şimdi çıkardığınız yönetmelikte diyorki kira geliri beyan edilmeyen evin rayiç bedilini 120/1 i kira vermeden oturulan evin 240/1i gelir olarak hanenize gelir sayılacak eşime bıraktığım tapusu benim üstüme olan evin rayiç bedeli 27000 tl bunun 120/1 235 tl gibi rakam yapıyor e bu bana gelir sayılırsa 119 tlyi geçtiğinden benim maşım kesilecek oysa şuan ben hastalık larım nedeniyle ne çalışabiliyorum nede tedavi olabiliyorum arkadaşımıza sormuşsunuz ya sıkıntı ne işte sizie sıkıntı hiç bir yerden parasal anlamda gelirim olmadığı halde siz kurduğunuz düzende 120/1 gelir sayarak benim maddiyatım var olduğunu söylüyorsunuz vermediğiniz paranın hayrını yapıyor gibisiniz hiç bir gelirim olmadığı için ben eşime ve çocuklarıma bıraktığım evin betonlarını kemirmeye başlayayım yada arkadaşımın bana burada otur dediği evin betonlarını yiyeyim yada sabah oturduğum evin betonlarından parça akşama öbür evin betonlarından parçalarmı yemeye başlıyayım bir de sn vekilim siz dr muşsunuz bunların demirlerini aç karnınamı alıyım tok karnınamı saygılar sun
ya arkadaşlar benim malimde uslubumda yakışık almayan nedir onu anlıyamadım üslübunuz size yakışır olsun diye yazmış hayret sanki 25 ocakta 2022 mevzuatını değiştirip bukadar kişiyi korkuya salan onlar değilde benim yazdığımda üslüb hatası varmış inşaallah hayırlı bişey çıkar ama bu fatma hanım varken bana bu yönetmelikte zor gibi geliyor hak kaybına uğramamak