Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'de aldığım aracı satıp vergisini ödeyerek istediğim bir aracı alabilir miyim?

lleventt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2012 model c5 aracımı ındirimlı almıştım ve şimdi satmak istiyorum yerine x6 almak istiyorum bunu olamayacağını söylüyorlar alacağım araç 3bın motor ve ben bu aracı zaten indirimi almayacağım bilginiz var mı yada böyle birşey mumkunse göstereceğim yazı belge var mı ?

satamazsın değil aslında satarsın ama devlet ötv siz aldığın aracın satarken 5 yıl dolmadığı için ötv sini ödemek zorunda kalırsın

ve 5 yıl ötv siz araç almak için beklersin

Aldığım aracını ÖTVsını öderim veya engelliye satarım sıkıntın yenı alacağım araçta bn ikinci olarak alacağım araçta hiç bir indirimden faydalanmiyorum ki neden sıkıntı oluyor anlamıyorum

Parasını ve vergisini ödedikten sonra isterseniz uçak alın. Kim neye karışabilir ki! Kaldı ki yeni aracı alacaksınız diye eski aracınızı satmanız da şart değil. Biri vergisiz öbütü vergili alınmış...

yeni konu açmadan buradan sorayım bende. gçen sene başında ötv siz aldığım aracımı değiştirmek istedim.fikir edinmek için honda plazaya gittim. oradaki çalışan bi müşterilerinin engelli aracı aldığını ve ötv yi ödeyerek sattıktan sonra yeniden ötv siz araç almak istediğinde vergi dairesinin bunu kabul etmediğini söyledi. bu şartlarda ben aracımın ötv sini ödesem bile ötv siz araç alamıyorum sanırım. bu konuda bilgisi olan var mı

Ben bunda çok ısrar ettim ama yok böyle bir kanun diyorlar bir yerdede doğrutulamadım

Üst Alt