Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ve 2014 EKPSS'de kac ortaogretim mezunu alindi?

mimars

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2012 ve 2014 EKPSS'de kac ortaogretim mezunu alindi? Son atamad En son siralama neydi

Herkese merhaba merakettigim bir konu var arastirdim ama bulamadim.
2012ve 2014 te ortaogretim kontenjan sayilari neydi kac atama yapildi bilgisi olanlar yardim ederse.
Tesekkurle

Son düzenleme:
tahminime göre 6000 e yakın dı ben 2014 3. atamada yerleştim

Benimde puanim 76,9986 siralamam 5338 ins bizde yerlesiriz

nurayyy hizmetli olarak mı yerleştiniz ? Milli eğitim Hizmetliler için rahat mı peki ? ne iş yaptırıyorlar ?

Soru kaç kişi alındığı değilde son atamada sıralamanın kaç olduğu olsa daha net bir bilgi olabilir

Bu bakımdan nuray hanım sıralamasını söylerse daha doğru olacaktır

Sıralamam 5 binlerdeydi tam hatırlamıyorum yardımcı hizmetler olarak atandım ilk yıl zorluk çektim okula vermişlerdi ama şuan masa başı ve çok rahat bir görevim var

Ayakta durabiliyorum kanser hastasıyım ben

BEN 2012 DE 3. ATAMA OLANA KADAR YARDIMCI HİZMETLER YAZMADIM AMA ÇOK PİŞMAN OLDUM KEŞKE YAZSAYDIM 2 SENE ATAMA BEKLEMEK YERİNE PARAMI KAZANIRDIM İÇERDEN GÖREVDE YÜKSELME SINAVIYLA YÜKSELİRDİM BEN ONU BUNU BİLMEM 657 YE TABİİ OLUNDA NASIL OLURSANIZ OLUN YARDIMCI HİZMETLER OLURSANIZ OKUL İSTEMEYİN YETER

MEB binlerce engelli hizmetli alıyor mecburen okullara dağıtacak bu engelli arkadaşları herkes ile, ilçeye, halk eğitime gidemezki mecburen okullarda kalacaklar

Mecbur olursa bişey diyemem ama bize sormuşlardı istediğin ilçe varmı okul varmı diye bende ilçe seçip okul seçmiştim şimdiki aklım olsa orda kalırdım çok şükürki 1 yıldır ankaraya geri tayin oldum ilçede kaldım şuan çok rahatım rabbim isteyen herkese nasip etsin eğer temizlik yaptıırsalarda sizin evde 2. Atamayı 3. Atamayı beklemenizden daha iyi değilmi

MEB'de atanır atanmaz göreve başlamadan istediğin şehire tayin aldırıldığı doğrumu acaba. Sadece milli eğitimdemi var böyle bişey

ben de hizmetli olarak atandım. serebral palsy liyim. Ama beni dys sistemine verdiler rahatım yani. biraz kişiyle alakalı. ilk geldiğimde hiç birşey yaptırmıyorlardı. Ama ben zorladım ve dys aldım . zamanla sıkılıyorsun boş kalmakla. 85,6 almıştım lise. 1771. oldum ilk atamada atandım

Milli Eğitim. Kurum içi Dosya Yönetim Sistemi. Masabaşı yani diğer tabirle

Dys bir programın adı arkadaş evrak giriyor sisteme yani ayrıca nereye yerleşirseniz yerleşin hiç gitmeden olduğunuz yerde kalabiliyosunuz engel durumunda bu milli eğitimde böyle diğer kurumların bazılarında yok

Sen dys ye takılma tercih formunda böyle bişey yazmıyo yani meb e atanan bir arkadaş meb de dys programına evrak takibi yapıyormuş bu bir programın ismi sen ona takılma :)

Engelliler için meb biçilmiş kaftan kolaylıkları çok atandığın yerden başka istediğin yere gitme şansın var.

dediği gibi dys ye takılma. ben yaptığım işin açıklamasını yapmaya çalıştım

bende ilçeden gelen evrakları takip edip idarecilere havale ediyorum..Ayrıca kütüphaneye bakıyorum . İki engelli hizmetli vardı biri gitti tek kaldım telefonlara da ben bakıyorum :)

Üst Alt