Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 tarihli raporla yeniden Ötv'siz araç alabilecek miyim?

mavera

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar herkese.bir sorum olacaktı.ben 2012 yılında ötv indirimi için rapor aldım.ve araçta aldım. bu yıl 5. yılı doluyor aracımın.bu aracımı satıp yeni araç almak istersem yenidenmi rapor istiyorlar Ötv indirimi için.lütfen öyle olmasın.çünkü çok yoruldum rapor çıkarttırmaktan.Romatizma,Yüksek tansiyon,Kalp ve Troid hastalıklarım var yanımda yardımcımda yok.ve her bölümde yeniden tekrar tekrar tahlil istiyor.hepside kalıcı hastalık bunların.Bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

mavera

%90 ve üzeri oran var sanırım? O raporu sorunsuzca kullanabilirsiniz.

% 90 üzeri sanırım rapor.
Üzerinde süreklidir yazdığı sürece sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz.

yok ne gezer % 63 ü anca aldım.90 değil.yani 90 üzeri olursa mı tekrar gerekmez rapor.

sürekli ibaresi var.nerden sorup öğrenebilirim acaba ?

vergi dairesi özelgemde bana sürekli raporum olduğu için ÖTV mevzuatında raporun yenilenmesiyle ilgili bir hukum olmadığından raporunuz geçerlidir diye cevap verdi. rapor tarihi 2007. ve sürekli.

yani inşaallah ötv indirimi için banada yeni rapor istemezler.ehliyet yenilenecek ona bile gözüm yemiyor.yeni ehliyete yeni rapor istiyorlar galiba öylemi.ehliyetimde 5 yıllık.

Üzerinde sürekli ibaresi var ise alabilirsiniz. Ötv indirimli otomobil almadan önce Mutlaka en az iki bayiiden fiyat almanızı tavsiye ediyorum. Ortalama ötv indirimli otomobil fiyatını Ötv Hesaplama dan öğrenebilirsiniz.

sürekli ibarem var.hastalıklarım zaten sürekli.keşke geçici olaydıda.faydalanmayaydım ötv den. ötv hesaplamayı bilmiyorum ki.ama sanırım raporda yüzde oranı, indirimi etkiliyor.benim ötv rapor oranı 43 .

Yüzde 90 üzeri ve 2011 tarihli raporumla araç aldım. Sıkıntı olmadı.

mavera
ÖTV indirimi, rapor oranına göre belirlenmez.
Mesela C180 almak isterseniz indirim oranı yüzde 60 olarak uygulanır.

bazı tanıdıklarda ötv indirim raporundaki oran önemli.ona göre indirim yapılıyor diyorlar kafam karıştı.teşekkürler cevap veren herkese

Üst Alt