Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 tarihli rapora itiraz edersem aynı mı yoksa farklı bir hastaneye mi sevk ederler
merhaba Ayse Hanim 2012 de aldigim rapora itiraz edicem. Il saglik mudurlugu tekrar ayni hastaneye sevk eder mi yoksa farkli bi hastane mi olur? 2012 tarihli oldugu icin itiraz etmeden tekrar ayni hastaneye gidebilir miyim?
@OturanBoğa Bülent abi Allah rizası için yardim et. Kimseye derdimi anlatamiyorum. Stresten deliricem artik. 2012 de aldigim Raporumda çalistirilamayacagı isler kismi boş. Il saglik mudurlugune gidiyorum ben bu raporu kabul etmem diyor hastaneye gidiyorum yeniden rapor alicaksin git itiraz et diyor. Hastaligimda ne ilerleme var ne gerileme korkuyorum abi dusuk verirler diye. Itiraz etmek istemiyorum hakem hastane vs. Ugrasamam ki zaten atamalara az kaldi.
Itiraz etmeden ayni hastaneden tekrar rapor alabilir miyim?(2013 ten onceki raporlar veri tabaninda yokmus cunku) Ya da yonetmelikte falan yaziyo mu su an olan raporumun doldurulmasi icin?