Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi linkinden bakabilirsiniz. hayırlı olsun:)

BASIN DUYURUSU
(29 Mayıs 2012)

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS): Sınav Sonuçlarının Açıklanması

29 Nisan 2012 tarihinde yapılan 2012-ÖMSS’nin değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

Adaylara duyurulur.​

73 almışım kazandımmı kazanamadım mı hiçbirşey anlamadım

Lisans, ve 60 puan almisim. Sanirim bir sey cikmaz bundan.

Önlisans 62 almışım .. Genel kültüre sürem yetmediği için ve o panikle hep attığım için mahvettm sanırım ..

Ortaöğretim 84 Sıralamanıza bakın arkadaşlar daha önemli.

hayırlı olsun arkadaşlar, benim beklediğim gibi gelmiş. düşük alanlar sıkmasın canını, yapacağınız tercihlere sizinden daha iyi alan kaç kişinin başvuracağı belli değil, atıyorum karsda lisans için açılan kadroya kisme başvurmamışsa siz 60 puanla başvurursanız kadro sizin olur. onun için herkesin girme şansı var.

paylaşım için teşekkürler yeni açıklanmış ne mutlu :D

ben de 78,879 almışım
6950 kişi arasından 818.ciyim
önlisanstan girdim

ben hiçbirşey anlamadım:) bilgisi olanlar arkadaşlar yol gösterebilirler mi bize...

arkadaşlar hangi eğitim seviyesinde hangi puanı aldığımızı yazsak.. ben lisans mezunuyum ve 68.500 küsür almışım.. durum vahim görünüyor...

aybaroğlu,
sonuçlar öğrenim durumuna göre sıralanmış
daha önce özkancey arkadaşımızın öngördüğü şekilde, yani öğrenim durumuna göre sıralama verilmiş
mesela ben önlisanstan girdim önlisanstan toplam 6950kişi girmiş sınava ve ben 818. olmuşum
yani ben kendimden örnek verdim bilmem aktarabildim mi?

gamze1988;

kaçıncı sırada olduğuna ve lisansa kaç kadro vereceklerine bağlı. az öncede yazdım, hiç belli olmaz

Acaba okullara göre bölüm açacaklarmı nasıl olcak ne olcak puff olmucak sanırsam gene :(

lise orta ögretim 71 puan alımısım 47.334 bin küsürden 12361 sıradayım bi şey çıkmaz bu puanlarla yattı bizim memurluk geçmiş olsun.

gamze1988;

çok teşekkür ederim cvp için...

Lise: 73.30904
Başarı Sırası: 10642
Aday Sayısı: 47334

Üst Alt