Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012\2015 ekpss bekleyenler..?

firarist

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2012\2015 arası ekpss. Kura \ sınav binlerce kişi girdi kimimiz atandı kimimiz atanamadı ekpss. Atanan ve atanmayı bekleyenler buradamı fikir alışverişi ??

öncekı yıllarda son alımlarda puanlar baya dusmuş inşallah atanırsınız...

Açıkçası çok ümidim yok. Lisans mezunu kaç kişilik kadro açılacağına bağlı atanıp atanamayacağım.

evet umarım herkes atanır puanların çok düşmesini istiyoruz ama kısmet

unknown_girl;
lisanslar genelde atanıyor ama bilemiyorum tabiki dedimya kısmet

Ben 28 genel kültür 20 genel yetenek olmak üzere 48 netle 90 aldım ama ilk atamalarda açıkta kaldım ikinci atamaları bekliyorum

ben 2014 ekpss orta öğretime girdim genel yetenek 27 Doğru 3 Yanlış genel kültür 18 Doğru 12 Yanlış 85.55 puan aldım eğer ilk atama gibi komik bir kadro sayısı verirlerse hiç umudum yok ama adam akıllı kadro verirlerse hayırlısı derim

genel yetenek 11 dogru 5 yanlış generl kültür 27 dogru 3 yanlış matematik ten hiç anlamıyorum matematigi boş bıraktım hepsini

hayırseverizmir;

sizin daha önceden sınavla ilgili birkaç yazınızı okudum ama fazla çalışmaya fırsat bulamadınız sanırım kısmetse bu sene belki bişeler yaparsınız

lise düzeyinden girdim 1. atamada olmadı 2.yi bekliyorum umarım tüm engelli kardeşlerim atanır .

Üst Alt