Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım raporla araç alamaz mıyım?

ERHAN58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, oğlum adına 2008 yılında % 91 oranında raporumla 11.06.2008 yılında Honda marka otomobil aldım ve bu aracın 5 yıllık süresi Haziran 2013 yılında doldu. Aracı alırken raporun aslını da bizden almışlardı. Şimdi yeni araç almak için WV bayisine gittiğimde bana yeniden rapor çıkarmam gerektiğini söylediler. Böyle bir zorunluluk varmı? Eski rapor üzerinden işlemler yürümezmi? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Erhan ÖZTÜRK/Antalya 0505.3456629

Normalde rapor sürekli ise olması gerekiyor ama maalesef 3 ay önce aldığım sürekli raporum olmasına rağmen maliye ibareler konusunda sıkıntı yaşattı bana yasal olarak ibareler bile tam olmasına rağmen kabul etmem dediler ceberrutluk ettiler alacağımdan ben eminim inşallah ama bakalım uğraştırıyorlar...

Araç alımında raporun tarihi önemli değil. Ama raporun aslı ya da noter onaylı nüshası lazım...

Üst Alt