Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 tarihli raporumla EKPSS'ye girebilecek miyim?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Benim raporum 2008 tarihli ve sürekli ibareli 2014 ekpss de rapor sorunu yaşamamak için ne yapmalıyız.. önceki raporlar geçerli olacak mı ? Bu konuda kesin bir bilgi var mıdır ?? şuan rapor almaya kalksam verecekleri oran % 10 dur .. 2008 den bu yana sakatlıkta değişen birşey oldu mu olmadı sadece kanunlar değişti kanuna göre sakat olduğumuz için de ne engellisin ne sağlam..

öncelikle geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim ben İstanbul da ÖMSS'yEgirdim hiç bir sorun yaşamadım inş. siz de yaşamazsınız

tşk ederimm.. bende 2012 de girdim ve bir sorun çıkmadı umarım 2014 deki sınavdada bir sorunla karşılaşmayız..onun için dershaneye gitcem ve düzenli çalışcam... Karşımıza son hafta rapor sorunu çıkmasın

Hiç bişey olmaz Allah'ın izni ile sen sınavlara hazırlan gerisini dert etme...

sınav klavuzu çıkmadan net bişey söylenmez gerekli olan şeyler orda yazacaktır mutlaka

Bunun için çok erken sınav kılavuzu size gerekli bilgiyi verecektir. Şimdiden hiç sorun olmaz demeyin arkadaşlar..

Sınav kılavızunun yayınlanma tarihi ne zaman olur?

Ben 2014 sınavında yeni rapor isteyeceklerini tahmin ediyorum...

Eski ve yeni rapor hakkında

Arkadaşlar bir sorum olacak 2008 yılında sürekli rapor aldım % 45 daha sonra 2011 yılında vergi indirim için rapor aldım ve % 20 e düşürdüler şimdi ekpss ye %45 raporumla başvuru yaptm.. şuan hangi raporum geçerlidir.

2008 yilindaki raporunuz gecerlidir halen

byrm_yucel

2011 de aldığınız en son rapor gećerlidir malesef eski raporunuzun ekpss kullanmışsınız bu farkedilirse eğer başınız ileride ağıra bilir tekrar bir rapor almayı deneyin.

Üst Alt