@pcaspcas, şimdi şöyle 3900 dolduğu anda anladığım kadarıyla başvuru yapacağım direk peki başvuru yaptım diyelim sgk hastalıklar göre de raporum tutuyor ama benim raporum şu an 1 yılı geçti kendim güncel raporu sgk beni sevk etmeden alıp koymam oluyor anladığım kadarıyla.
Ayrıca şu ifade var ama bu ifade anlamadım ben burada yardımcı olursanız sevinirim.
Orta Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar Ameliyat ve işitme cihazlarıyla düzeltilemeyen, kalıcı iki taraflı çok ileri (500, 1000, 2000 ve 4000 Hz saf ses ortalamasına göre 91dBHL ve üstü) düzeyde işitme kaybı
Hafif Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar Cerrahi yöntemle takılan işitme sağlayıcı cihazlar kullanan, kalıcı iki taraflı ileri/çok ileri (cihazsız olarak yapılan ölçümde 500, 1000, 2000 ve 4000 Hz saf ses ortalamasına göre 71dBHL ve üstü) düzeyde işitme kaybı
burada ki ifade şimdi benim işitmem daha geri gelmiyor cihaz da fayda etmiyor amilyat yapılarak da düzelmiyor.
sadece kokler implant amikyatı ile belki gelebilir deniliyor burada yapmam gereken nedir benim acaba.
aldığım sağlık kurulu raporuna o ibareleri yazarlar mı ki acaba ?
cihazdan fayda görünmüyor vs diye.