Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 sigorta girişi ve %63 raporla ne zaman emekli olabilirim?

AS21

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
1
Herkese merhabalar, Rapor oranım %63 ve bu günde dahil olmak üzere 4559 sigorta günüm mevcut. 30.04.2008 sigorta başlangıcı. tarihim

Şimdi bu durumda emeklilik şartlarım nelerdir? Emeklilik sürem doldu mu? Cevaplarınız teşekkür ederim. Saygılarımla.

@güllerin efendisi, 4.560 Günüm mevcut.

@kanrevan41, Karışık bölümlerden %23 Ortopedik %40 Üroloji(tek hastalıktan)

4A TESCİL BAŞLANGIÇ 30.04.2008 tarihinde ilk Sigorta girişim.

Son düzenleme:
@AS21,

Artık tek hastalık/sakatlık sebebiyle emekli olunabiliyor. Yani senin için sadece üroloji rahatsızlığın dikkate alınacak. O hastalığından SGK Hastalık Listesi'ne göre Hafif tanısı alırsan, aşağıdaki şartları da sağladığın için, emekli olabileceksin.

Ocak_2025_sonrasi.jpg

@AS21, arkadasim sgk ya git, is gucu kaybi raporu basvurusu yapmalisin, seni hast yonlendiriyor, raporun olumlu cikaraa , muhtemelen 4.200den emekli olabilirsin, yinede git bi dor, bilgi amacli paylastim..

@OturanBoğa, Anladığım kadarıyla, Yıl ve Prim tamam. SGK Hastalık listesine göre olumlu veya olumsuz sonuç alacam doğru mu?

@Leylek81, hastaneye başvurdum. Heyet işlemleri başladı. Üroloji yine %40 verdi. Diğer bölümler kaldı. Diğer bölümler ne kadar puan verir onu bilemem. Normalde diğer bölümler ile %85 ancak Balthazard hesaplaması sonrası raporum %63 olmuştu. Şimdi nasıl hesaplanacak onu bilemiyorum.

Üst Alt