Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılı, basit bir kol ağrısı... [O an]

azimekaya_67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim hikayem de; 2006 yılında çıktı. lise sonum, omuzumda bi kullanamama ve bi küçük ağrı var, ama tabi pek önemsemiyorum. sonra bi gün bunun sebebini merak ettiğim için hastaneye gidiorum, röntgen tomografi, tabi bi sonuç alamıorum, bunları staj yaptığım şirketin doktoru ortapedistti, ona sordum, ağrılarım için sadece bi ağrı kesici, neymiş sadece bi kitle...
ben de inandım ve kullanmaya başladım. kesileceğine ağrılar şiddetlenmeye başladı. yok dedim böle olmıcak, özel bi hastaneye gittim, emar çekildi yine net bişe yokk, radyolojik takip sıvı aldılar bişe yok, sonra cerrapaşa tıp fakültesi ordan bi profu önerdiler, işte adamı buldum, muayenehanesine gittim, patolojiden gün almama yardımcı oldu :)
sonra o gün geldi bu sefer sıvı deil resmen kemiğe uzun bi iğneyle gircekler, baya bi zorladılar, ama nihayetinde alındı parça. sonra sonuçta osteosarkom, sonra beni onkolojiye yolladılar, orda böle kılsız tüğsüz insanları görüyorum ama bana öle bişe olcağı aklıma gelmioo. tedavimi orda deil kartal'da aldım, ilk tedavimi yatarak aldım, benim için çok kötü günlerdi, nihayetinde böle 4 kür geldi geçti.
ameliyata sıra geldi, hastaneye yattım sabah, odaya hemşire geldi, azimecim hazırlan dedi, ameliyata girceksin, önder bey çağırıo seni falan ya o duygularımı anlatamam tuhaftı soyundum, giyindim önlüğümü, aşağı indim ameliyathaneye, yatırdılar beni masaya, ya dedim nie beni bayıltmadınız acayip tırsmış bi vaziyette, neyse zati damar yolumdan vermeye başladılar narkozu, gittim.
ameliyatım 7 8 saat falan sürmüş. annemler omuzuma koyulcak protezi sormuşlar medikalciye, adam demişki ben tüm kol protezine getirdim. tabi bi şok ailem için, bana da sorsanız küçük bi yerim kesilcek sanırım, tabi tümör baya yayılmış, omuz dirseğe kadar protez yerleştişmişler, ben hala işin ciddiyetinde deilim. herşey bitti, sonra 2 kürüm kalmıştı onları aldım, nihayetinde cvp verdim ve şuan rutin kontroller.
allahım düşmanıma kanser illetini yaşatmasın, sonra fizik tedavi, o da bitti. az çok kol kalkıo kalkmıoda denilebilir, ama elim işime yarıo ve sonra öğreniorumki bu ameliyatım 8-9 yılda bi tekrarlanıcak, yani protez yenilenecek, olsun neyse artık buna da razıyız, ben halime çok şükrediorum, benden de kötüler tabi var ve bu benim daha farklı bakmamı sağlıo yaşama
şimdi üniversitem başladı en güsel yaşımdayım, 19. allahım daha kötüsünden korusun sizlerle paylaşim dedim herkese teşekkürler

arkadaşım;son dönemlerin en yaygın illeti kanser..:( neyseki sen hayattasın ve en başından farkına varmışsın ve tedavini yaptırıp önlemini almışsın..hala bir çok insan bu konuda öyle bilinçsizki..allah düşmanımın başına vermesin..şükür bugününe..geçmiş olsun ve ünv de başarılar dilerim sana:)

Çok çok geçmiş olsun Azime. Üniversitede ve yaşamında güzel günler dilerim kardeşim.

PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.NEYSEKİ DAHA FAZLA İLERLEMEDEN FARKINA VARMIŞSIN BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.ADIN GİBİ AZİMLİ VE BAŞARILI OLASIN.

Geçmiş olsun bunada şükür kolunda kesilebilirdi biran önce tedavi olman şans deyim artık yoksa ağrı kesicilerler geçiştireceklerdi.Okul hayatında başarılar dilerim.Bundan sonraki yaşlarında sağlıklı günler dilerim

ewet bunada şükür diorum buraya üye olduğuma çok seviniorum benim durumum hiç bişe bazılarına nazaran dilekleriniz için teşekkürler

geçmiş olsun...hepimiz birşeyler yaşıoruz...sağlığımızın kıymetini bilelim...şükür edelim...

geçmiş olsun
umarım kısa zamanda dilediğin gibi bir yaşama kavuşursun

Geçmiş olsun azime en azından erken tanı bunada şükür
Allah yardımcın olsun okulunda ve hayatında başarılar

YAZİYI YÜREGİM AGZIMDA OKUDUM.NEYSEKİ KORTUGUMUZ OLMAMIŞ
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.BUNDAN SONRASI SENİN İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİ.
MORALİN YÜKSEK BAŞARIN DAİM OLSUN ABLACIM

her şeyi roman gibi okymaya başladım. deliriyorum galiba... sınavlardan olsa gerek... çok çok geçmiş olsun. Allah daha kötüsünü yaşatmasın. üniversite hayatında ve sonraki hayatında başarılar mutluluklar...

azime çok geçmiş olsun...

bundan sonraki yılların su gibi duru ve sorunsuz olsun inşallah...

GEÇMİŞ OLSUN AZİME ..ÜNİVERSİTE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

çok geçmiş olsun gelecek hayatında başarı ve mutluluk hep seninle olsun ameliyatlar 8 veya 9 yılda birde olsa insan hep aynı heyacanı ve korkuyu yaşıyo sana sabır diliyorum.

cok gecmıs olsun bende bır osteosarkom hastasıyım 17 yasında lıseden mezun olduktan onbes gun sonra sol bacagımı kaybettım sene 2002 hala yaşıyorum:)
hayatında basarılar..

saool sanada geçmiş olsun bende yaşıyorum ve hayat devam ediyo hepimiz için yorumlar için herkese teşekkürler allahım hepimizin yardımcısı olsun

slm

azimeciğim seninde dediğin gibi rabbim daha kötüsünden korusun. hayatta başarılar

AZİME ARTIK ŞÜKREDİP SENİN DEDİGİN GİBİ DAHA KORUSUN DEYİP İLERİYE BAKMAK GEREKLİ G.OLSUN :( :(

ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. İNSAN BAZEN NE OLDUĞUNU BİLE ANLAMADAN SAKAT KALIYOR. AMA HALİMİZE BN ŞÜKÜR. ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASIN. ÜMİDİN YETER.

Sabrına,azmine,metanetine hayran kaldım doğrusu...Öğrenci olmanda ekstrası.Allah şifa versin.Derslerinde ve hayatta muvaffakiyetler...

Geçmiş olsun hayat böyle işte ne zaman ne olacağı bizim elimizde değil sağlıklı mutlu günler dilerim size ve bütün arkadaşlara :)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AZİMECİM İSMİN GİBİ AZİMLİ Bİ KIZ OLDUGUN BELLİ.EMİNİM OKULUNU BİTİRİP ÇOK GÜZEL YERLERE GELECEKSİN...

Azime adlı arkadaşımızı kaybedeli 5 yıl oldu.. Allah rahmet eylesin :(

Merhaba arkadaşım 2001 yılında bu illete bende düştüm. dediklerini birebir yaşadım ankara onkoloji hastanesinde. Kaç defa intihar düşündüm. Ağladım. Ağrılar o kadar derindi ki bitmek bilmiyordu. Bende 4. kurdan sonra ameliyat oldu. Derken ortaokul lise hayat bitmişti. Yaşam manasını yitirmişti. Dur! dedim herşeye artık yaşam istiyorum dercesine yeniden atıldım hayata lise üniversite derken şimdi devlet dairesinde memur olarak çalışıyorum. Benim özürüm fiziksel ama bir çok kişi düşünce. Allahım inş bu acıları tekrar yaşatmaz.

Üst Alt