Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005'deki raporumla EKPSS atamam olur mu? İlle de yeni rapor istenir mi?

cem.44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben 2005 yilinda %75 raporum var vergi indirimi aldim ankaradan onayli geldi ve hala kullaniyorum ve surekli ayni zamsnda calisabilir rapordur. ekpssde sonuclar aciklanacak bu rapor la atamam yapilirmi internette bilgi kirliligi cok ben bide yeniden heyete girdim rapor bu sefer % 35 e dusuruldu gecen hafta ne olabilir simdi yardim lazim

İl Sağlık Müdürlüğüne raporunuzu itiraz etmelisiniz. İl Sağlık Müdürlüğü sizi yeniden Başka bir hastaneye (Hakem Hastane oluyor) yönlendirecek. Hakem Hastanenin vereceği karar kesindir. Olurda yine Hakem Hastaneden rapor oranı düşük çıkarsa sizde hak arıyorsanız Bundan Sonrası mahkemelık..

Yada diğer seçenek 6 ay bekleyip sil baştan yeniden muayene olmak.

Bu arada hatırlatayım: EKPSS sınavına girmen yada girmemen önemli değil: Son alınan rapor mersis sistemi ile kimlik no.dan heryerde çıkar... Sizden yeniden rapor talep edebilirler. bu yüzden henüz zamanınız var iken işlem yapınız derim. Bu benim düşüncemdir siz bilirsiniz.

evet sinava girdim ve tercih yaptim itirsz edersem sureci ogrendim iki ay suruyor dedi calisan doktora gittim tekrar 2005 teki raporu gosterdim oranlar degisti yapacak bisey yok diyor simdi yeni rapor almsm icin en az alti ay gerekiyor islemi baslatirsam mernisteki rapor gorunmeye devam ediyormu bana verilen raporun yanlis oldugundan adim gibi eminim

1. secenek 6 ay beklemek.. Yeniden sıfırdan rapor almak...

2. seçenek itiraz etmek..

Hangisi istiyorsunuz?

Siz 1 seçenek yazmışsınız. 2 aylık rapor elinizde diyorsunuz. Bende size 2 sçenek sundum. Yukarıda yazdım..

Mernisde gözüküyor maalesef. MEmur başvurunuzda evraklar alınır işleme konur. Memurun görevı budur. Uygun evrakları almak ve sizi yerleştirmek...

siz aday memur olarak kayıt olursunuz. Mernis sistemine girip kontrol etmemişlerdir.
Aday memurluk 1 yıl sürer. Süreç içinde detaylı incelenir. Çünkü Personel evrak kontrol birimine gider. iyice incelerler. Mernise girerler. Hatta siciline bakarlar. Okuduğun okula bile bakarlar. Rapora da bakarlar. Bir noktada takılırsa sizden yeniden talep istenir.

Taa ki talep gelene kadar adaylığınız kalır. 1 yıl şartına bakmazlar. talep gelmedi ise 2. yıl geçerse adaylığınız düşer ve memuriyetten atılırsınız. Talep gelirse o zaman işlemd evam eder kaldığı yerden...

Peki rapor? Mernisdeki rapora mı bakacaklar yoksa eldeki: soruyu cevaplayalım: Biri kayıt evrak memuru mernise bakmaz. diğeri Personel Şube memuru ki adaylığını kaldırtacak olan: bakar...

Gerisi siz bileceksiniz: ister tekrar rapor alınız, ister 2005 deki raporu veriniz karar sizin...

sizin dediginize gore benim icin zaman sikintisi yok benim sandigim ilk giriste olan olacak ozaman ben itiraz edeyim iki ay sursede sikinti olmaz baslasam bile goreve aday memurluk oldugundan raporu duzelttimmi sikinti kalmaz dogrumu anlamisim eski raporu verir baslar sonra ya alti aysonra yeni rapor al yada itiraz et peki baska ile atanirsam o zaman itiraz islemlerini hangi ilde gerceklestiriim

Farketmiyor. Bulunduğun ilde itiraz et. Gerisi mevzuat gereği prosedür işlenir... İşler uzar yada uzamaz, bunu bilemeyiz prosedür uygulanacak.

Ancak 6 ay geçmiş ise sizi hastane İl Sağlığa yönlendirirse: Bu sefer itiraz edemezsiniz. İtiraz edemediğiniz için mernisdeki raporu sildirmekle yükümlüsünüz. Yeniden Heyet raporu alacağım eski heyet raporumuzun bilgisayar ortamından silinmesini talep ediyorum imza bitti.

bu soylediginiz zaman dilimi hani su aday memurluk suresi icinde isi halletmem lazim galiba

Raporunuzu yenileyiniz talep gelirse evet...

peki soyle bi durum olursa ilk atandigimda benden yeni rapor isterlerse benim yeniden heyete girme ihtimalim yok biliyorum burada ne yaparim

cem.44 ilk raporu aldığınız tarihteki rahatsızlığınız ikinci raporu aldığınız tarihte iyileşme mi oldu da %35 e düşürdüler.

hasan_06 kardeş yeni mevzuat değişikliği nedeni ile oran düştü diyor cem 44 kardeş..

yo ayni rahatsizlik devam ediyor iyilesme yok . bide bildigim alti ay icinde heyete giriliyormu tekrardan

heyete alti ay gecmeden giriliyormu

itiraz etmedikçe girilmiyor. Doktor sizin mernisden raporunuzu görür ve yenisi vermez. İsterseniz farklı farklı hastaneye gidip deneyiniz..

yo ayni rahatsizlik devam ediyor iyilesme yok . bide bildigim alti ay icinde heyete giriliyormu tekrardan

heyete alti ay gecmeden giriliyormu
Kardeşim gönlun rahat olsun sürekli raporun var bildiğim kadarıyla bu raporula ataman gercekleşir merak etme.
Bir önceki atamalarda böyle bir sıkıntıyı bazı kurumlar çıkartı ancak şikayetler üzerine Devlet Persl.Başkanlığı bir duyuru yayınladı sürekli raporu olanlardan yeni rapor istanmeycek diye.gogdan araştır DPB o yazısını bul.

dostum biliyorumda benim sikinti su yeni rapor % 35 geldi bu durumda ne olur % 35 mi gecerli olacak eski vergi indirimi aldigim % 75 olanmi

duyuruyu okudum keske yeni rapor icin basvurmasaydim

Başvuruda seni sınava girebilir diye kabul ettiklerinden evrakları götür bi sorun çıkmaz merak etme sen başvuru yaparken raporunu diplomanı ibraz ettin ve sınava girmeyi hak etmişsin şimdi atandıktan sonra başvururken yapmış olduğun evraklar değişik olmasın neyle başvuru yaptıysan atanınca o evrakları götür çünkü sen başvuru yapınca evrakların ösym gidiyor ösym atandıktan sonra senin bilgilerini kuruma gönderiyor bu aday şu okulu bitirdi şu raporu var ve şu puanla ataması gerçekleşti die

grcnckr

Ben 2014'te başvurduğum zaman ilk raporumla başvurdum. O raporun geçen temmeuz ayında süresi doldu gittim yeni rapor aldım. Tüm hastalıklarım aynı olduğu halde özürlülük cetvelindeki oranların değişmesi sebebiyle raporumun oranı %84'den %64'e düştü..il sağlık müdürlüğüne gittim itiraz için görevli bayan oranın değişmesi etkilemez atama durumunu dedi. ilk atamada atanamadım şimdi tekrar tercih yaptım. İlk raporu isteyecek halleri yok herhalde onunla başvuru yaptım diye..

Insallah arkadaslar yuregime su serptiniz sagolun

arkadaşlar bende 2002 yılında aldığım sürekli olan raporum la ösymden kayıt yaptırıp engelli kuraya tabi olarak tercih yaptım acaba atanacak olursam tekrar rapor istenir mi

sakin heyete filan girme aninda iyilesirsin devletimizin yeni tutkiye dediklrri bu kabul ederler surekliyse sorun yok gerekirse bolge idare mahkemesine verebolirmissin bimerdende teyit ettirmisler heyete girme atanirsan evraklarini ve ise basla

Üst Alt