Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılında acemi birliğine ve askerliğe başlarken 3 tane iğne yapılmasının amacı nedir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
704
Reaksiyonlar
506
2005 yılında acemi birliğine vede askerliğe başlarken 3 tane iğne yapılmasının amacı nedir?

Bu iğneler den sonra bayılacak gibi his gelmişti ve baş dönmesi olmuştu.

Bu iğneler benim psikolojimi kötü yönde etkilemişti? BENİM GİBİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARMIDIR?

3 adet iğneydi bu. Benim gibi bütün tertiplere yaptılardı. NE İĞNESİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM DOĞRUSU. Acemi birliğinin ilk günlerinde idi 2005 yılının MAYIS ayı idi.

galiba o zamanlarda sağlığınız yerinde idi
kimse demedimi ne iğnesi vuruyorsunuz diye ?
benim kafama da iğne yaptılar hemşire yanlış iğne vurdum dedi kafana ablamda polise gidelim mi dedi öylece kaldı

@BayKukla,
3 taneydi iğnelerden sonra düşecek gibi olmuştumdu dünyayla iletişimim kesildi bi an.

@aydünyavaz,
2005 yılından kalma bir olayı hala hatırlıyorsun. Demek ki bu iğne seni epey sarsmış.

Ben de bazı şeyleri çok kafaya takıyorum.

askerde vurulan 3 adet temel aşı vardır. Bu üç aşının birisi tetanoz aşısıdır. İkinci aşı ise menenjit aşısı olarak bilinir. Üçüncü ve son aşı ise kızamık aşısıdır.

ben geçmişte yaşıyorum eskiler bazen gözümün önüne geliyor hayalini görüyorum

Üst Alt