Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve %40 raporumla emeklilik şartlarım nedir?

• Konbuyu başlatan Üye silindi 163237
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 163237

Yüzde 40 raporum var 4407 prim ödeme var sigorta süresi 17 sene 9 ay 18 gün 2005 sigorta başlangıç prim ödeme yüzde 93 ne zaman emekli olurum acaba

Merhaba , E-devlette HİTAP uygulaması var. Oraya bakarsanız detaylı bilgi verecektir orası.

@Umut0318,

SGK Hastalık Listesi'ne göre tek bir hatslık nedeniyle alacağın tanının düzeyine bağlı olarak aşağıdaki şartlarda emekli olacaksın. Eğer Hafif tanısı alabilirsen, hemen emekli olabilirsin.

gün/ay/2005 +

Ocak_2025_sonrasi.jpg

@OguzZ', hitap sadece 4c'Liler içindir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bond
@Umut0318,

Yine Allah büyük de... Yüzde 40 ile emekli olman biraz zor. Boşa umutlanma bence...

Yüzde 40 engeli raporum var 4467 prim 18 sene sigorta ile hak kazandım

Merhaba, tek hastalıktan/uzuvdan mı yüzde 40 raporunuz vardı, parçalı olduğu için emekli olamazsın demişlerdi bana benimde yüzde43

Kolay kolay emekli etmiyor bu ışin icindede mi torpil var kuşkulaniyorum zaten o raporu veren devketin hekimi neden ugraştirma derdiler neyse
Coğrayfa kadermis

@Umut0318,
merhaba,

raporunuz eski tarihli değil mi? yasa değiştiği için tekrar hastaneye gitmediniz mi raporunuzu yenilemek için?

onu demek istemiyorum ,yeni tarihli derken son 6 ay içerisin de mi aldınız sgk şuan ona bakmakta, ben raporumu 2010 yılında aldım şuan emekliliğime 7 ay kalmıştı ama ,15 ocakta yasa değiştiği için tekrar rapor için başvuruda bulunacağım.

rahatsızım epilepsi ,%40 raporum mevcut,25.04.2008 sgk girişliyim .
demek istediğim ilk aldğınız rapor tarihi nedir ki hemen emekli oldunuz?

Üst Alt