Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004'de aldığım raporla atanır mıyım? Sonra yeniden rapor istenir mi?

teknikerankara

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak benim 2004 tarihli %50 görme kaybı DAİMİ raporum var atanma durumunda benden yeni rapor istenirmi istenirse yeni verilecek olan rapor %40'ın altına düşecek bununla ilgili bana bir fikir verebilecek birileri varmı

İstiyecekler muhtemelen 2006 yilinda bir yönetmelik cikmisti ve bu yonetmelik çiktiktan sonra ki önceki raporların bir hükmü yok bildiğim kadarıyla özürlü olcutune bakman gerek yüzde kaç rapor alirsin bilmiyorum

dpb raporla ilgilu duyurusu var okuyun istemezler

2004 aldigin raporla sinava girdin mi kardes ee sikinti ne atan evraklarini ver kabul etmezseler bolge idare mahkenesine ver baslarsin goreve

Engelli Adayları Yeni Rapor Almayacak

ve ayrica 2013 yilinda ki degisen mevzuatin kazanilmis haklar bolumunu okuyun oradasa onceden alinan surekli raporlar gecerlidir

cem bu dedigin eski haber ekpss sınav başvurusunda istenmeyecek diye yayınlanmıştı bu haber yani sınav başvurusunda istenmeyecek

Sonuç olarak ben eskiden engelliydim hiç bir gelişmem olmamasına rağmen (gerileme mevcut) iyileşmişim mi?

Sizce iyileştim mi

Üst Alt