Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MTV den faydalanmak için H sınıfı sürücü belgesi gerekiyor mu ? benim ehliyet ve donanım özelliklerini kapsamayan istihdama yönelik %58 raporum var. H sınıfı ehliyet ve özel donanım araç için ne kadar uğraşsamda bir türlü işim rast gitmediğinden alamadım raporu, onun yerine MTV'den yararlanma gibi bir durumum olur mu acaba H sınıfı ehliyet olmadan ?
OturanBoğa şunun için sormuştum; biliyorsun bayadır uğraşıyorum sol kol dan dolayı h ehliyet almaya ve yoruldum artık. Kullandığım aracım otomatik vites bir araç ve B sınıfı ehliyetım var.
Forumdan bir kaç paylaşımcı arkadaşın sol kol engeli ile ilgili aldıkları H sınıfı ehliyet ve araç alımına dair sağlık kurulu raporlarının çıktılarını aldım. bununla birlikte müsait bir zamanda denizli servergazi devlet hastanesi sağlık kurulu memurunun yanına gidip faydası olur mu alabilir miyim H ehliyeti diye soracağım bakalım ne diyecek.