Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%20 raporum var. EKPSS'ye katılabilir miyim?

Crazy26

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bu kuraya nasıl katılabiliyorlar kardeş yani engelli raporu önemli mi kurada?

Crazy26 evet önemli ilkokul veya ortaokul mezunu, %40 rapor ve T.C vatandaşı olmak gerekiyor

Tesekkurler benim %20 raporum var universite elektrik bolumu okuyorum ve yeni trafik kazasi gecirdim sag elimde uzuv kaybim var

Crazy26 geçmiş olsun engelli haklarından faydalanabilmek bikaç istisna durum dışında gereken oran en az %40. ama sizin ortopedik olduğu için belki araç alımında faydası olabilir

Rapor bazi hastanelerde yukseliyormus diye duymustum ven bu raporu devlet hastanesinden aldim universite hastanesinde degisir mi bu rapor

Crazy26 genelde aynı cetvel üzerinden bakılsa da uçurum gibi farklılıklar oluyor bi hastaneden %28 başka hastaneden %46 alanlar bile var bi üniversite hastanesinden almak tabii ki daha iyi olacaktır varsa başka rahatsızlıklarınız onları da ekletirsiniz

Crazy26 pardon evet ilkokul ve ortaokul mezuniyet belgesiyle katılabilir şansını denesin :) olmazsa üzülmeye gerek yok dediğim gibi lise bitiminde sınavada hazırlanıp girsin....

Üst Alt