Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%20 Engelli raporu ile araç alabilir miyim?

omeri7

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

%20 Engelli raporum var itiraz ile yükseltmeye çalışacağım ama vermeyebilirler.

%20 rapor ile kendim kullanmak üzere araç alabilirmiyim? %20 rapor ile yararlanabileceğim haklar nelerdir?
Otobüs seferi, İndirimli tiyatro-sinema, internet hizmeti, telefon ,elektrik, araba alımı vb. birşeyler varmı?

Bilgi verebilirmisiniz?

Aracı bilmem ama % 20 ile hiç bir haktan yararlanamıyorsun en az %40 ve üstü olmalı

bu araç işi ni anlamadım araba almak istedim bende %86 raporla şu yeni bi jip modeli var modeli aklımda değil ama jip modellerinden yok dediler o indirim olmuyo yok dediler o model şöyle yok böyle dediler hep engel çıkarttılar nasıl olacak acaba illa şu bis arabalaramı indirim yapıyorlar :(

Merhaba, Teşekkürler yanıt için peki iş yerinin işine yarıyormu? Sigortadan falan indirebiliyormu? veya engelli statüsünde çalıştırmak zorunda olduğu 1-2 kişi var beni onlardan gösterebiliyormu?

%20 rapor hiç bir işe yaramaz. rahatsızlığın fizikselse heyet raporunu özel tertibatlı H sınıfı ehliyet ala bilir yazarlarsa ötv indirimli araç ala bilirsin 1.6 cc ye kadar.

Merhaba, cabbarehlinamus fiziksel değil kalp pilim var.

İş yeri için sigorta'da işe yaramıyormu mesela benim için sigorta ödeniyor normalde 370TL raporsa 296 TL, %40 raporlu ise 222 TL gibi böyle bir indirim yokmu?

Aynı şekilde kendim şirket açsam mesela 1,000 TL kurumlar vergisi, gelir vergisi, kdv ödemesi çıktı bunlarda oranında bir indirim yapmıyorlarmı?

Elleri ve kolları sağlam olan fakat %46 rapor olan biri h sınıfı alabilirmi.

omeri7;

%40 ve üzeri olursa işveren priminin yarısı (Asgari ücret üzerinden ) devlet tarafından karşılanıyor.

hiç boşa kendini yorma raporun sana bir faydası yok maalesef...

EFSANE_52;

hiç bir işine yaramayacak olan ehliyeti ne yapıca B sınıfı ehliyetle daha çok iş yaparsın şöför olarak işe gire bilirsin.

Üst Alt