Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıllık okuyup 4 yıllıga geciş yaparak EKPSS'ye lisansdan giren var mı?

esinkonma

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Danıştay 12.Daire Başkanlığının 27/06/2013 tarihli ve E:2009/5045, K:2013/5796 sayılı kararı gereğince Teknik Hizmetler ve Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri sınıflarına dahil adayların ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolara (Tekniker, Teknisyen, Hemşire, Ebe, Sağlık Memuru, Sağlık Teknisyeni, Sağlık Teknikeri gibi kadrolara) başvurmak istedikleri takdirde, EKPSS tercih işlemlerinde en üst öğrenim düzeyinden EKPSS’ye girerek elde etmiş oldukları puanları ile alt öğrenim düzey(ler)indeki kadrolara başvuru yapabileceklerdir.

Adayların eğitim bilgileri, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais.osym.gov.tr) adaya ait kayıt bilgilerinde yer almaktadır. Tercih işlemlerinde ve yerleştirmede Merkezimiz tarafından bu bilgiler kullanılacaktır. Adaylar, ais.osym.gov.tr adresinden eğitim bilgilerini kontrol ederek tercihlerini yapmalıdır.
Adaylar, aynı düzeyde birden fazla ortaöğretim/ön lisans/lisans eğitim bilgisinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kaydını sağlayabileceklerdir. Aynı öğrenim düzeyinde birden fazla diplomaya sahip adaylar, aynı anda her iki diplomalarında yazan program/alanlarına (sistemde kayıtlı bilgileri doğrultusunda) yönelik tercih yapabileceklerdir.
BU SOZ İLE BEN İKİ YILLIK LABORANT VE VETERİNER SAGLIK OKUDUM VE 4 YILLIK VETERINER FAKULTESINE GEÇİŞ YAPTIM. 2017 OCAK SENESİNDE MEZUN OLUYORUM TEMMUZ DA OLAN TERCIHTE 2 YILLIK OKUDUGUM BOLIUMDE TERCİH YAPABILIYOR MUYUM YARDIMCI OLUR MUSUNZ...

Seninle aynı konumda olan bende varım geçiş yaparak veterinerliği bitirdim ama sınavda sadece lisans puanı verildi galiba alt düzeyden tercih yapamıyoruz

ama bu yazılana gore yapıyoruz ... kesın bılgıyı nerden ogrenebılırız

Sanırım devlet personel daire başkanlığından öğrenilebilir

4 yıllık lisans mezunuyum kamuda memur olarak çalışıyorum .iki yıllık bilg programcılığı bitirdim ekpss ye lisans mezunu olarak girdim onlisans mezunu olarak teknıker kadrosuna tercıh yapacağım onlısans th teknık hızmetlere atanabılıyorsunuz sıkıntı yok yanlız onlısans dıplomanızı osym sıstemıne işletmenız gerekıyor

2 yıllık pazarlama okudum dgs ile işletmeyi kazandım bölümüm bu sene son yakında bitecek fakat önlisansdan girmek istedim.

ön lisans dıplommızı osym ssıstemıne işletmek için ne yapılmalı...ve osym sisteminde eğitim bılgılerıne gırdıgımde laborant ve veterıner saglık bolumöu mezun bılgısı var
buna ragmen onlısans dıplomasını osmye işletmelimiyim
yardımcı olursanız sevınırım ve ayrıca onlısanstan gırmıstım fakat o zaman saglık raporum olmadıgı ıcın normal kpss onlısanstan gırmıstım

Üst Alt