Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. tercihte ne kadar alım olacak?

fatma1071

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
puanım 74.99 sıram 7609 ilk tercihte yerleşemedim , 2. tercihte ne kadar alım olacak atanabilirmiyim

fatma 2. tercihde inşallah yerleşirsin ama zor çünkü ilk tercihde tercih yapmayıp pusuya yatan senden puanı fazla ortalama 1000 kişi var ben 78.9 puan aldım 3706.sıradaydım ama yerleştim 2600 kişi aldılar buradan pay biçebilirsin

2. atamalarda kaç kişi olacağı belli değil bu birazda stk ların baskısıyla artabilir ancak geçmiş dönemlere bakılırsa 2. alımlar 1.alımlardan hep fazla olmuş gibi 1.alımlarda toplamda 6000 küsür kadro açıldı umuyoruzki şimdi bu sayının daha çok üzerinde olur ve kadro sayısı artar yani sayının 1i atama sayısından daha az olmasını beklemiyoruz umarızda öyle olur senin durumuna gelirsek eger rakamlar dediğimiz gibi olursa tamamen sınırdasın ancak 3. alımlarda olabilir diye düşünüyorum tabi herşey kadro sayısına bağlı
davetsiz kardeşim o pusuya yatanlar memurluk tercih eden arkadaşlarımız fatma zaten bu puanla ya branş seçecek ya hizmetli başka şansı yok hem senin puan gene iyi 78,2 puan ile atanan var yani eğer sağlam alım olursa puanlar çok geriler diye düşünüyorum ayrıca şuda var memur olup hizmetli tercih yapamayan ve gene hizmetli olup sadece memurluk tercihi yapan puanıda 75ve 85 arası 2000 veya dha fazla sınava giren arkadaşımız vardır sanırım

sarasota abi benim demek istediğim pusudaki kişiler lise son sınıf öğrencileri onlar tercih yapamadı 2. atamada yapabilecekler onları kast ettim

evet haklısın ancak ben onların sayılarının pek fazla olduğunu sanmıyorum olsaydı sitede sık sık çıkarlardı karşımıza ben sadece bikaçtanesine rasladım şimdiye kadar
davetsiz

inşallah emek sarfeden herkezin gönlüne göre olur ben 3 ay akşamları halk eğitim merkezinde ekpss kursuna gittim hafta sonları test çözdüm liseden mezun olalı 12 yıl oldu lisede derslerimde zayıftı bu girdiğim ilk ekpss zaten raporumda henüz 2 yıl oldu çıkalı etrafımdaki devlet memurlarının rahatlıklarını görüp hırs yaptım 78.91 aldım ama daha fazla bekliyordum olsun rabbime sonsuz şükürler olsun ki ilk atamada yerleştim arkadaşlar lütfen önümüzdeki ekpss ye şimdiden yavaş yavaş hazırlanın herşeyi olduğu gibi bu işide son dakikaya bırakmayın 3 ay ders çalışsanız hayatınız kurtulur hakkınızı helal edin kusura bakmayın

bende şöyle birşey duydum ilk tercihte 5000 kişi aldılar benim sıramda 2000 lerde olurmuş o zaman...
ve tabiki siz sarasota abi 2000 kişi aldılar diyorsun gene benden 2000 kişi düşer mi o zaman sıram 5000lere mi çıkar
bende bu sene ilk girdim sınava davetsiz sizin gibi bende akşamları halk eğitime kursa gittim bu puanı alacağımı bekliyordum bende liseden çıkalı 6 sene oluyor imam hatip mezunuyum branşımı seçmiştim gene öyle olur , normal kpss yede gireceğim bu sene dhbt ye de inş.

fatma1071 ilk atamada 6000 kişi alındı ama bu toplam ortaöğretimden yani lise mezunu 2600 kişi alındı sıralamanı oradan belirle 2. alımda tahminimce bi 2500 kişi falan yine ortaöğretimden alınır eğer 3. atama olursa ki ben umutluyum 2.atamadan 1000 kişi ortaöğretimden alınır o zaman sen kesin yerleşirsin güzel bir tercih yaparak 3. alımda ama 2. alımda yerleşmen için ortaöğretimden biraz fazla kişi almaları gerekiyor kusura bakma ama gerçekler bu sen ne dersin sarasota abi

birde 74 ile 77 puan alası aşırı yığılma var buda kötü bir durum
fatma1071 imam hatip mezunu olman ekpss için avantaj bence kendi bıranşına önümüzde yapılacak ilk atamada atanırsın gibi geliyor bana hakkında hayırlısı olsun sen hangi şehirde ikamet ediyorsun

fatma1071 şuanda orta öğretimden 2500 kişi alındı kardeşim ancak sıralama 4000 lere geriledi eğer herkesin tercihi olsaydı sayı 2500 olurdu neden 4000 oldu işte bunun sebebi şuan memur ve hizmetli olarak çalışan arkadaşlarımızın tercih yapmış yada yapmamış ancak atanamamış olmalarındandır memurdur puanı yetmemiştir yada hizmetlidir memurluğa puanı tutmamıştır.bunun yanında azda olsa tercih yapmayan kişilerde vardır tabi fakat genel durum bu ..........2014 atamaların 4500 kişi civarında toplam ortaöğretimden alım yapılmış sıralama 6500 lere dayanmıştır

sarasota abi sınava giren kişi sayısı 52700 tercih yapan kişi sayısı 41 binlerde

davetsiz arkadaşım bende öyle diyorum rakamlar tamamen geçmiş atamalara göre arkadaşımın sıralaması pek iyi değil dediğin gibi 3.atama bende kesin gibi görüyorum tabi eğer 2.atamalarda ortaöğretime gene 2500 kadro verilirse

o tercih yapmayanlarda puanları çok düşük olan yada sınava iş olsun diye girenlerdir ihtiyacı olan arkadaşlar var burda adam 60 puanla bile bir umut tercih yapıyor

ümit ediyorum kuran kursu hocalığı istiyorum, diyanete kalırsak o dışardan hoca almıyor iki senedir. Karaman ili

fatma1071 branşınızdan tercih yapın ilk başlara ama ihtiyacınız varsa sonlarada hizmetli yazabilirsiniz tabi çalışacaksanız fatma1071

sarato bey sizce önlisans ikinci atamada aça kadar düşer

tercih yapıp yerleşemeyenler de var. ben 81.5 puan aldım 2221 sıradayım ama atanamadım. bakalım 2. atamalrda durum ne olacak. benim gibi ve benden fazal puanı olan çok tercih yapmayan olduğunu düşünüyorum.

keşke 60 ve uzeri puan alan herkezi yerleştirseler

Benim Ortaogretim puanim 77.6. 2.atamalarda atanabilirmiyim. Hizmetli yazarsam büyük ihtimal olur diye düşünüyorum. Ama alinacak kadro sayisi belli olmadigindan durum ne olur acaba.

Aram 21 memurluk yazmıştır mutlaka yoksa puanlar 78 kadar düştü
Agustin hizmetli tercih edersen atanırsın

Sayın sarasota, LİSANS ilk alımda düz memurluk 82.20 (sıralama-1360) puanda kaldı. Geçmiş yıllardaki atama sayılarına bakarak İkinci alımda 80 (sıralama-1800 civarı) puana düşme ihtimali nedir? Birde ösym sınav takviminde alım tarihi belli olur mu?

1000 kişilik kadro açılsa lisansa puanlar 75 e düşer bence o da 2600 2700 sıralamaya denk gelir öğretmen atamaları da olucak cunkü.

Kardeşim muhtemeldir oraları görmesi ancak hersey kadro sayılarında bitiyor ösym nin sitesinde atama tarihi olmaz sadece tercihlerin alınması diye çıkar

2. atamada ortaöğretim puanları 2-3 puan düşecektir

2 puan net diyebilirim daha fazlası kadro sayısının yükselmesiyle olur

aslında puanlarımızı ve sıralamalarımızı paylaşarak branş sıralamalarımız hakkında fikir sahibi olabiliriz

Aslında branş sıralamasına pek gerek yok zaten o şekil alımlar çok az genelde hizmetli alımı yapılıyor bu durum daha çok yüksek puanları ilgilendiriyor

Memurluk ortaöğretimden bundan sonra olmaz gibi artık

2. tercih olacakmı?? ve ne zaman olur?? bu soru cevaplandımı? öncelikle.

Üst Alt