Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Tercihlerde atanma şansım nedir?

sneaky

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar lisans 79,69 puan ile atanamadim 2.tercihlere ne olur çok yığılma var bu puan aralığına gelir mi gelmez mi ne yapmalıyız?

bekleyipte görecez ikinci atama olurmu oda aşikat normal kpss den 65 bin personel alıncak bekleyipte görecez inşallah.

Arkadaş bu nasıl iş elektronik lise mezunuyum 77.80 aldım yerleşemedim benim yazdığım yere 72 ile yerleşen var

Bende bu işten birşey anlamadım benim puanda 78.5 ama olmadı nasıl bir yerleştirme yapıyor ösym

Arkadaşlar... Yazdığınız yere sizden düşük puanlı birinin atanması mümkün değil. Böyle birşey varsa hemen itiraz edin. Hakkınızı arayın

2. atamalarda hizmetli sizce kaca düser en az

Önlisans düz memurluk taban puan

Arkadaşlar en düşük düz memurluk 74.90'a düşmüş kastamonuya atanmış ama 76 ile 82 arasında hala yığılmalar çok yüksek puanım 73,5 2.tercihlerdede atanamıycam anlaşılan 3.tercih açarlarsa çok güzel olur, açılır mı dersiniz?

Atanamadim ....

76, küsür puanla atanamadim lisans basurusu yaptim 2 atama ne zaman olur bide ogretmenlik atamasi ne zaman olur tahmini ???

2. Tercihlerde puanlar kaça kadar düşer?

Bilgisi olan varmı tahminen kaça kadar düşer önceki senelerde nasıl oldu ben 63 puan aldım bişey olurmu ??

Moralinizi bozmak istemem ancak düz memurluk veya hizmetli o kadar düşmez.Teknik kadro alımlarında düşebilir ancak.Hemşire,kuran öğreticisi vb.

Tahmini durumu bende merak etmiyor değilim.

İlk atamada yerleştirilemedim.

65 civarı puan aldım, ilkte yerleştirilemedim acaba 2. ve 3. atamalarda yerleştirilme ihtimalim var mı?

Puanlar 65 civarına kadar düşerse atanırsın Allah hakkında hayırlısını versin

lisans ise şansın var diyebilirim.

şansın yüksek. hele 2. veya 3. atamada kesin denilebilir.

Arkadaşlar bende 64 puan aldım ikinci tercihler de atanma şansım olurmuş lise mezunuyum

65 puan ile atanan teknisyen yardımcıları hangi bölümlerde yahu ne guzel 65 le atananlar var

Ben Lisans mezunuyum. 4 bilgisayar sertifikam var

MEB' Bilgisayar Opetatörlüğü ve İşletmenliği
Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Grafik Tasarım & Animasyon
Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Web tasarım (Dreamweaver- Flash animation AS3)
3 Boyutlu mimari modelleme (Maxon c4d)
25 Yıllık fotoğrafçılık tecrübesi...

Ne işkurdan atanabildim, nede 77 puanla ekpss den. Bizde kabahat :mad: Komünist olmak lazımmış. dhkp c den girsem belki şansım çok olurdu:mad: Hiç olmazsa para kazanacak imkanlar elde ederdim

harita teknisyeni olmak varmış adamlar orman genel mud 62 ile girmişler ne guzel işmiş :)

Arkadaşımızın biri güzel bir kıyaslama yapmış 2014 ilk atamasında puanlar 83.5 a düşmüs bir sonraki atamada 79 lara daha sonraki atamada ise 79 altına düşmüş yani ikinci atamada puanlar 4.5 puan aşağılara kadar inmiş e şimdiki atamalarda puanlar şimdi 78.5 altına kadar geriledi 2. Atamalarda kadro az bişe kuvvetli olursa puanların kaçlara düşeceğini hesaplayın yani net bişe denemez ama bayağı asagılara düşebilir bu bakımdan atanamayan arkadaşlar fazla umutsuzluğa kapılmasın benim düşüncem böyle

Lisans 76 küsür ile ikinci atanmada sansim nedir?

Lisans 74 sıralama 3497 Allah tan ümit kesilmez bekleyelim görelim bakalım

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adayların başvurmaları ve atanmaları

MADDE 15- (1) Adaylar, yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşlarına, Tercih Kılavuzunda istenilen belgeler ile birlikte süresi içinde başvurur.

(2) Kamu kurum ve kuruluşları, yerleştirmeye ilişkin olarak atamaya yetkili amirin onayı ile beş kişiden oluşan bir değerlendirme komisyonu kurar. Bu komisyon, atanmak üzere başvuran adayları, aranılan nitelikler yönünden inceleyerek, nitelikleri uyanların atamalarının yapılmasını teklif eder. Bu adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarınca başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın atanır.

(3) Atamasının yapılması uygun görülen adaylar, atama işlemleri yapılmadan önce, kamu kurum ve kuruluşları tarafından hazırlanan atama başvuru formu ile adli sicil ve askerlik durumu ile ilgili beyanda bulunurlar. Bu hususlarda adaylardan yazılı beyanları dışında ayrıca bir belge talep edilmez. Adayların bu beyanlarının doğruluğu yetkili mercilerden kurumlarca teyit edilir. Adayların atanma işlemleri, atama başvuru formunda belirtilen bilgilerin teyidi sürecinin tamamlanması beklenmeksizin sonuçlandırılır.

(4) Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu hükümleri uygulanır. Gerçeğe aykırı belge verdikleri veya beyanda bulundukları tespit edilen adaylar hakkında yapılacak işlemler, atama başvuru formunda kamu kurum ve kuruluşları tarafından yazılı olarak belirtilir.

Öncelikle atanan arkadaşları tebrik ederim.Ben kamuda kadrolu işçi olarak çalışıyorum. Hizmetli kadrosunu düşünmüyorum.Hizmetli kadrolarına atanan tanıdıklarıma yapılanları duyunca hizmetli kadrosunu seçmeme kararı aldım. İşimden de memnunum. Ekpss 2016 puanım 76,260 2. veya 3. atamada memur olabilir miyim sizce.

ortaöğretimden girdim...
88.65 puan aldım SİZCE MEMUR KADROSU 88 puanlara düşer mi ???
2. atama ne zaman olur ????

işçi kadrosu emeklilikte çok güzel ikramiye alıyor ve çok güzel kıdem tazminatı alıyor diye biliryorum hangi kurumdasın ve neden bu kadrodan memurluk kadrosuna geçmek gibi bir niyetin var acaba ???

osym nin sitesinde kadrolara yapılan atamaların minimum ve maksimum kaç puanla yapıldığını gösteren bir tablo var. O tablodaki puanlarla kendi tercihlerinize kaç puanla atama yapılmış bakın. Kendi puanınızla karşılaştırın.

Üst Alt