Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 kez hava değişimi aldım, bölük komutanı heyete çıkartmıyor!?
Merhaba 2 defa uyum bozukluğu anksiyete sebebiyle hava değişimi aldım. Üçüncüye çıkarken bölük komutanı asker yok diye evraklarımı olumlu yönde doldurmuş doktorda bu yüzden git tekrar doldursunlar dedi şimdide rdm ve bölük komutanı çürük alamazsın deyip evrakları halletmiyorlar ne yapabilirim lütfen yardım edin. @OğuzHan112
RDM kaf ve kif talep etmeden komutan hazırlamam diyor talep etse de elverişli olarak doldururum diyor. RDM'de çürük alamazsın sen diyor ama durumum belli kullandığım ilaçlar ağır. Perşembe günü ilaç yazdırmak için psikiyatriye sevkim var hava değişimi alıp memleketimden halletmeyi düşünüyorum şubedeki personel binbaşı tanıdık sizce yararı olur mu?
@OğuzHan112,
abi hava değişimi alamadım fakat doktora komutanların olumlu dolduracağını beni göndermek istemediklerini detaylıca anlattım nisanın ilk haftası evraklarla çağırdı sence elverişli değildir verir mi
Üstteki soruya cevap istiyorsanız evet.. doktor isterse kimseyi dinlemez muafiyet verir.. prosedür gereği komutanların görüşü de isteniyor. @bugrakeserx,