Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. hava değişimi SMK (1 ay) ile askerlikten muaf olur muyum?

Abi çünkü ben doktora dedim beni niye bu kadr ugrastiriyorsun muhaf verin dedi muhaf olman için 2 hava değişimi alman gerekir bu ikinci hava değişimidir ben gitsem 3 üncüde muhaf olurum dimi çünkü abi ben eve gelmişim hep aklimda geceleri uyuyamıyorum

Sağol abi Allah razı olsun siz insanlara burda yardımcı oluyorsunuz ben gelecek ayın 20 sinde yine teslim olacam inşallah olurum

İçini rahat tut sen,3.de muafiyet alır dönersiniz, Haydi sağlıcakla kal🤝

@cetint,

Ama abi böyle bişey var komtanlar benle çok ilgilenmiyor diyor sen yaparsın onların elinde mi acaba

Komutanlarınız kıta işlevsellik formlarına askerlik yapar diye yazıyorlar ise biraz sıkıntı yaşarsınız, ancak son kararı hekimler veriyor.

@cetint,

Komutanlarınız sizi hastaneye sevk ederken sizinle ilgili görüşleri,doldurdukları formlar, prosedür gereği muafiyet için bu formlar doldurulmak zorunda.

@cetint,

Peki abi o komtanda olduğu için biz bakamiyoruz nasıl öğrenecez ne yazdıkları için

Üst Alt