Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el donanımsız bir araç alıp özel donanım taktırma konusunda izlenecek yol nedir?

ctarimli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

2016 sonrası (yeni yönetmeliğe göre) aldığım özel tertibat kodları yer alan ehliyetim ve bu kodların yer aldığı ilçe sağlıktan aldığım sürücü raporum var elimde.

2. el ve özel donanımı olmayan bir araba beğendim, bu aracı alıp özel donanım taktırıp trafiğe çıkana kadar ne tür bir yol izlemeliyim ve ekstra başka belgelere ihtiyacım var mı daha önce bu şekilde araç almış olanlar ve/veya konu ile ilgili bilgisi olanlar yol gösterebilirler mi acaba ?

bLaCkRaCe çok teşekkürler fakat konuya en son 2013te mesaj atılmış prosedür değişmiştir muhtemelen ayrıca çok da detaylı bilgi bulamadım konuda sanki

Prosedür de değişiklik yok. Tertibat yaptırdığıniz yer genelde mühendislik hizmeti verir projenizi çizer, tse' sunar. Onaylanan evrakla Tuvturk muayene istasyonuna gidilir. Oradaki evrakla da trafik tescil müdürlüğüne giderek ruhsatı değişeceksiniz. Ayrıca vergi dairesine giderek mtv den muaf olun.

Üst Alt