Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el aracıma vergi dairesi MTV istisnası uygulamıyor!?

bond007

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 2. el araba aldım 1.600 cc honda 2000 model vergi dairesine bugun gittim raporumu götürdüm ( H ehliyeti alabilir, otomatik vites araç kullanabilir, ötv indiriminden yararlanabilir. ) % 22 heyet raporum var sol femur kırığı platin var memur kabul etmiyorrr ne yapmam gerek teşekkürler.

sol femur kırığı yazıo + dalağım yok ve sol göz % 40 görüyor h ehliyetim de var vergi dairesi araba alamassın diyor
nasıl iş yapıyor bunlar yaaa sadece ortopedi yazması gerekiomus dedi memur raporda dalak ve göz yazmaması lazım dio

nedir bu iş yaa yardımcı olurmusunuz ?

raporum % 22 ve h sürücü belgesi alır ve otomatik vites araç kullanabilir bakarmısını

merhaba arkadaşlar aylardır uğraşıyorum vergi dairesindeki memurlarla raporumda herşey yazıyor H ehliyetimde varrr otomatik kullanabilir. lütfen bilgisi olan yazsın yaa prosüdürler nasıl işliyorrrr.
vQPk0A.jpg
[/URL][/IMG]
A0zomQ.jpg
[/URL][/IMG]
ne yapmam gerektiğini acıklayın bana arkadaşlarrr ötv indirimli araç alabilirsin yada alamasssın deyin . şuan 2. el 2000 model aracım var mtv muafiyeti ıcın gıttıgımde raporumla vergi daiaresi onaylamıo % 22 dio olmas dio tek sol ayak felan dio nasıl iş anlamadım bn yaaa prosüdürleri öğrenmek istiyorummm teşekkürler

Klasik iş görmemek üzerine kurulu sistemin memurları bunlar...

Durumunuzu anlatın ve Özelge talep edin gelirler idaresi başkanlığı'ndan: ÖZELGE TALEP FORMU

Üst Alt