Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el aracım var. Bir sürü vergi borcu birikmiş..?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]selam aleykum arkadaşlar benım 1996 model otomatık vıtes bir aracım var özel tertıbatlı h sınıfı ehlıyet sahıbıyım aracım 3 yıldır kulanmıyorum tadılatını yaptım ve satmayı dusundum ama vergı dayresınde aracım ıcın baya bı vergı bırıkmış 570 tl kadar bu vergı ödemem gerekıyormu vergıden muaf oldumu dusunuyordum yuzde 80 engelı raporum var cvp yazarsanız sevınırım iyi günler[/FONT]

MTV den muafiyet söz konusu değil araçlarda....Aracın vergisini ödemeden noterden satışı yapamazsın.

mtv muafiyeti olmadığı bilgisinin dayanağı neresi arkadaşım?

ödemezsın

Ben hiç ödemedim Mtv.vergi dairesini uyar ilgili muafiyet kanunu bildir.Dikkate alırlar

MTV muafiyeti 2.el için de geçerlidir,ancak aracı aldığınızda bir kereye mahsus vergi dairesine giderek işlem yaptırmanız gerekiyordu.
Bunu şimdi yaptığınızda geriye dönük işletebilir misiniz orasını pek net bilmiyorum.

arkadaşlar bugün maliye gitim anlatım durumu ve benden noter tastikli raporum :) ve aracı aldım zamanki tadilat projesinı istedi vergi borcunu silcem dedı yanı mtv den de böylelikle kurtulmuş oldum herkese tşk

Üst Alt