Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el aracı %90 özürlü raporu olan kişi adına çevirmek?!

mahmut_63

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
meraba

ben ikinciel bir araç aldım mtv. ödememek için %90 özür raporu olan abimin adına yaptırmak istedim mahkemeden daha önce vasi kararımız var fakat noter mahkemeden özürlü adına araç albilir diye tekrar bir karar almam gerektiğini söyledi
ben bugün adliye ye gittim fakat memur bana bir sürü iş çıkardı 240 tl para yatıracaksın sonra almak istediğin aracı biz gelip görecegiz fiyatını çıkaracagız ne kadarsa sen parayı bizim hesaba yatıracaksın daha sonra tescil işlemleri bitince ruhsatı getireceksin göreceğiz ve sonradan parayı aracı aldıgınız ruhsat sahibinin hesabına yatıracagız dedi.

Fakat bununla bitse iyi bir de satarken bize geleceksin aynı işlemler uygulanacak sattıgınız kişi verdiğimiz hesap numarasına parayı yatıracak işlemler bittikten sonra biz parayı hesabınıza yatıracagız ama kim bilir ne zaman alırsınız parayı belki de parça parça alırsınız dedi.

Ben sinirden çılgına döndüm benim param dedim sonuçta ya nasıl vermiyorlar dedim prosüdür böyle dedi böyle birşey var mı cidden arkadaşlar çıldıracam valla yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet var Bülent bey ama noter aracı adına alabilmemiz için karar çıkarmam gerektiğini söyledi

Maalesef vasi varsa bu kararı şart koşuyorlar. Ve yine maalesef bu konuda hakimler akıl alamz ceberrutça bir tutum takınıyorlar! Nasıl bir yol izlenebilir aklım almıyor.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt