Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araca donanım taktırabilmek için H sınıfı ehliyetimi değiştirmem gerekiyormuş.?

ozcanerkus

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar
h sınıfı ehliyetim var ikinci el araç aldım tertibat taktırdım ama tertibatı onaylamaları için raporda özel tertibatlı araç kullanabilir yazması gerekiyormus
bendeki raporlarımda yazmıyor yeni rapor almam gerekiyor ve ehliyetin değişmesi gerekiyormuş
ehliyet değişim süreci nasıl olacak aile hekimi beni herhangi bi hastaneyemi sevk edebiliyo özel hastaneye sevk edebilirmi yada il dışı başka bi hastaneye sevkimi isteyebiliyorum mu
kafam çok karıştı nerden başlayacağımı bilmiyorum ehliyetini değişen varsa süreci aktarabilirmi

ozcanerkus

Ehliyet için takip edecğin yol Aile hekimi,Uzman Doktor,İl sağlık kurulu.Emniyet

Aile hekiminden sonra uzman hekim için özel ve devlet hastanelerine gidilebilir.

Araç için oranlı rapor olduğu için devlet hastanesinden alman gerek.Çünkü GİB ve emniyet senden bu raporu istiyecek.

Üst Alt