Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. Ekpss atama sonuçları ne zaman?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dün itivariyle tercihler yapıldı ve artık bekelemedeyiz. Atama sonuçları nezaman açıklanır?

Bildigim kadariyla kesin bi tarih yok en yakin zaman diyelim artik :)

İlk tercihlerin sonuçları , tercihlerden ne kadar süre sonra açıklanmıştı ?

yok ben hıc erteı gun gormedımm mayısın ortasında olurr secımlerdenn onceee daha once ole olmustı oy lazım akp ye

9 Eylül tercih bitiş. 11 Eylül sonuç açıklanması. 4 iş günü sürmüştü. 29-30 Nisan diyorum.

evt 2 gün sonra açıklanmışrtı 1 . tercihde

[FONT=verdana]ÖSYM'nin 27 Ağustos tarihli duyurusunda, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğe, 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır.[/FONT][FONT=verdana]28 Ağustos - 8 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak olan2014/2 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer almaktadır..

3 gün sürmüş inşallah buda kısa sürede açıklanır.[/FONT]

mssql
Hacı 9 eylül bitiş 11 eylül sonuç açıklanması olunca nasıl 4 iş günü oluyor anlayamadım.. :)

hafta içi açıklanır mı acep?

Üst Alt