Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. derece vergi indirimim var. Emeklilik şartlarım nedir?

Konular
11
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar merhaba yaklaşık yaklaşık 30 yıldır %56 ortopedik engelliyim sağ el bileğinden amputeyim yaklaşık 4 yıldırda hipertansiyon ilacı kullanıyorum devlet memuruyum hitapta 16 yıllık emekliliğe tabidir yazıyor heyet raporum en son 2014 te almıştım 2 derece yazıyor şu anki duruma göre bu saçma baltazarmıdıer nedir formulüne göre ben ne zaman emekli olurum tekrar rapor alsam bu durumda derecem düşermi çıkarmı ne olur sizce çok teşekkür ederim

Vergi indirimi ile emeklilik kaldırıldı zaten bununla ilgili bir sürü mağduriyet var halen anayasaya itiraz süreci devam ediyor anayasa mahkemesinden ne çıkar bilinmez emeklilik şartlarınız tamamlandı ise SGK'ya son 6 ay içinde alınmış raporunuz var ise var ise bu rapor üzerinden değerlendirme yaparak iş gücü kaybına göre emekli olma durumunuz var ancak raporunuz daha eski ise iş gücü kaybı tespiti için sizi hastaneye sevk eder iş gücü kaybı tespitinize göre hafif ağır orta şeklinde kademeli emeklilik onaylayarak sizi emekli eder SGK'nın yayınladığı hastalık listesinde engel durumunuz olması lazım oradan bir kontrol edin önceden

@mehmet-41, haberi olmayan çok kişi var bu arkadaş gibi gerçekten üzücü bir durum bu şekilde öğrenmeleri umarım mağdur olmaz

@AltayTuna, benimde iş yerinde birkaç kişi engelli kadrosunda çalışan arkadaşlarım var vergi indirim belgesi almışlardı geçmiş yıllarda kolay emekli olabilmek adına emekli olmalarına az kaldı kendilerine yeni uygulamayı anlattım ancak anlamak istemiyorlar inanmıyorlar bende siz hiç mi medyayı etmiyorsunuz dedim SGK ya gidin bizzat sorun dedim inşallah kimse magdur olmaz

@mehmet-41, nediyim hocam araştırsalar googleye 15 Ocak engelli yasası yazsalar sgk gitmelerine bile gerek kalmaz inanmıyorlarsa fiilen uğraşırken acı acı öğrenirler sen elinden geleni yapmışsın

Emeklilik yalan oldu 2025 ocakta çıkan yasa ile. Eyt ile seçim uğruna sağlam kişileri emekli ettiler bizlere 60 yaşına kadar elin ayağın tutuyor yok emeklilik diyorlar red ediyorlar. Vergi indirimi olsun olmasın 2014 te ben de aldım vergi indirim ama şimdi hiç bir şeye yaramıyor.

@Alman, birkaç milletvekilinin bu yasaya itiraz ederek mevcut uygulamayı anayasa mahkemesine götürdü halen bir sonuç daha çıkmadı İnşallah olumlu bir sonuç çıkar herkesin hakkı verilir

Üst Alt