Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. bir araca da özel donanım taktırıp kullanabilir miyiz?

özkan6879

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim merak ettigim olay şu şu anda bir arabam var şükürler olsun ötv den yararlandım diyorumki başka bir araçdaha alsak onuda engelli aracı olarak kullana bilirmiyiz yani 2. bir araç daha oluyormu

Hayır bir araç hakkınız var sonucta engelli kişi 10 tane değil bir tane olduğu için ona alınacak araç da bir tane olacak.Ama evde başka engelli varsa onunda hakki var tabi.

Tabiki dilediğiniz sayıda alıp kullanabilirsiniz ancak ötv ve mtv indirimi sadece bir tanesi için geçerli

bildiğim kadarıyla engelli kişi sadece 1 araç üzerinden ötv indirimi alabiliyor. 2.ci bir araç alırsan ötv indirimi olmaz..

ya aslında 2. araçtan kastım şu benim atv motorum var onuda kullana bilirmiyim

heh işte bende onu diyom ötv mtv öderiz ama kullandırırlarmı araç engelli aracı olmuyor çünki ruhsatta

yok ötv indirimi için demedim hani 2. araç ruhsatta engelli aracı olarak geçmiyor ya onu diyom kullana bilirmiyiz

Evet ikinci bir aracı engelli aracı olarak kullanabilirsiniz sorunda olmaz birinden in öbürüne bin kimsede size bir şey demez ancak iki araçta engelli adına olursa ikiside tertibatlıysa istediğin gibi kullanırsınız ve bunu kendim kullandım ilk aracım 5 senesi dolduktan sonra ÖTV muafiyetini kaldırdım fakat satmadım ikinci aracıda ötv den muaf olarak aldım 4 ay bende kaldı ve sonra zorunlu nrdenlerden dolayı sattım ama satmasamda sorun yoktu iki araçta özel tertibatlıydı birinci aracımın mtv sini ödedim
Sonuçta ötv den muaf bir aracınız varsa ikinci aracıda ötv sini mtv sini öderseniz gerekli şartları sağlarsanız neden olmasın bildiğim ve yaşadığım olay budur.

Üst Alt