Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamalar Şubat-Mart 2017'deymiş

tşk ederım kardeşim.belkı 3 atama inşallah...

arkadaşlar merhaba çok yorum okudum kendim bir yorum yapamadım ben lisans mezunu puanım 75,498 sıralamam 3130. 1500 öğretmen atamasından sonra atanma ihtimalim nedir sizce ve ne kadar kadro açılır tahminen lisans olarak

akarsuhasan

İlk 3129 kişinin arasında kaç tanesi öğretmen ilk önce onu bilmek lazım aksi halde yorum yapmak çok zor ama puanlarda büyük düşme olacağıda aşikar.

ben 88.64 puandayım memur kadrosu sizce gelebilir mi ?
lise mezunuyum...

herkeze merhaba ben 4800 sıralama da atanamadım 2. atamada inş olur herkeze iyi şanslar

Benim okul haziran ayında bitiyorda, ben lisansdan girdim. Bu 2. atamalarda tercih yapabiliyor muyum ? Yoksa bir sonraki atamaları mı beklemem gerekiyor .Allahtan bişeylik olmazsa mezun olucam. Tam olarak bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Çevre Mühendisliği bölümü ?

1Şans

maalesef 1.atamalarda bana da öyle denk geldi tercih yapamamıştım ösym de okuyor olarak gözüktüğü için

btlaltn

Anladım. Teşekkür ederim. Umarım hepimiz için hayırlısı olur..

başbakan açıklama yaptı bundan sonra çok gerekmedkçe kamuya personel alınmaacak dedi 2017
de tasarruf tedirleri uygulanacakmış....

AK Parti ile MHP arasında varılan uzlaşma sonrası Meclis'e gelen anayasa değişikliği için referandumun mart ayında yapılması gündemde
Anayasa paketi ile ilgili takvim belli olmaya başladı. Değişiklik 20 Aralık'ta komisyona gelecek. AK Parti Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) referandum için mart ayı öne çıktı.

Başkanlık sistemini öngören; cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin birçok değişiklik içeren anayasa değişiklik teklifi geçtiğimiz hafta Meclis Başkanlığı'na sunulmuş ve komisyona sevk edilmişti.

KOMİSYON İLK TARİHİ BELİRLEDİ

Bütçe görüşmelerinin hemen ertesinde, haftaya salı günü anayasa değişiklik teklifi ele alınacak. Daha sonra da Genel Kurul'a gelecek. Referandum için her bir maddenin en az 330 oy alması gerekiyor.

AK PARTİ MYK'DA DA KONU ELE ALINDI

Edinilen bilgilere göre MYK'de referandumun geciktirilmemesi görüşü öne çıktı ve mart ayı tarihine yetiştirilmesi mutakabatına varıldı.

Habertürk TV

Mart ayında yapılacak olan atama EKPSS geri tarihe alınsa ŞUBAT AYI OLSUN YADA OCAK

Ekpss 2.Tercihler Ne Zaman Arkadaşlar?

Arkadaşlar 2016 Ekpss sınavın 2.tercileri ne zaman oluyor ?

Kesin bişey yok ama Şubat mart olabilir

Şubatta engelli öğretmenler, mart ayında ise 2 tercihler olucak. Bennur karaburunun açıklaması.

atananlardan bazıları hala ıse başlayamadı guvenlık soruşturmasından dolayı bu tahmını olacak olan mart dakı atamada da mı yıne böyle 6 ay guvenlık soruşturması surer acaba

Aslında o kurumdan kuruma değişiyo, MEB e atananlar, 3. Maaşını alıyo, kamu hastaneleri daha göreve başlatmadı. Martta ki atamalar nasıl olur bilemem ama güvenlik soruşturmasının resmi bi zamanı var. Yani mesela en fazla 30 gün güvenlik Soruşturması yapılıyo normal zamanda ama şuan OHAL olduğu için bu devre dışı kalıyo. OHAL halinde 2 yıl güvenlik Soruşturması yapılsa bile bi hak talep edemeyiz

atama olacak olacakta. kaç kişi alacaklar o önemli. bakalım siz o alınacak kişi içerisinde misiniz ? .

hiç bi çalışma yok çabalama yok kadro artırımı adına veya çözümler adına. oturduğunuz yerden atama kadro bekliyorsunuz.

tamam 300-500 kişinin yüzü gülecek ama ya geri kalanı ?

çözüm var muhatap yok. sorun bu. atanan bıle ıse baslayamıyor muhatap bulup sebebını ogrenemıyor .

Arkadaslarim 2016 2 de tercih yaptim bu arada raporum var normal olarak atansam sonrasında raporu nasil devreye sokarim yardimci olur musunuz acaba

Herkese Hayırlı Olsun

Sayın forum kullanıcıları.
Atamalarda atanan arkadaşları kutlarım. İnşallah her şey gönlünüzce olur. İş hayatı, sorunlar, bir takım işsel,kişisel sorunlarınız olursa bu konu altından belirtiniz ki, psikolojik destek olalım. Atanamayanlara canı gönülden başarılar dilerim. İnşallah onlarda atanacak. Atanamayan arkadaşlarda ne tür bir yol izlemek istiyorlarsa ona göre destek olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

atom_bombası

İlk atama da atandım daha bekliyorum. Yani atanınca da iş bitmiyor. Bugün pomem ile ilgili değişiklik yapıldı eğitim süresi 4 ay olmuş.bunların soruşturması 6 ay sürüyor eğitim 4 ay. Bunlar 2. Maaş alırken soruşturması bitiyor. Subat Mart deyip umitlendirmeyin kendinizi bunun daha sonrasında da beklemesi var arkadaşlar. Gerçekten beklemek daha zor. Bi düzen kuracaksın ama bi türlü başlayamıyorsun. Sinirler tavan yapmış durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ..

mimars. Kurumların engelli talebi devam ediyodur, o yüzden, şuan için kesin bi ssyı veremiyolardır. Eğer martta olursa atama, şubatta kadrolar belli olur

Agustin
Merhaba. Türkiye genelinde lise mezunu ekpss sıralamasında kaçıncısın ve birinci atamada kaç lise mezunu aldı devlet?

Üst Alt