Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamada bizi kadrolu değil de sözleşmeli olarak alma ihtimalleri var mı?

hakan263

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2. atamada bizi kadrolu değil de sözleşmeli olarak alma ihtimalleri var mı

bende onu merak ediyorum gerçi ben başvuru yapamayacağım çünkü bir hatayla 2016 ekpss ile diyanete başvurdum.atandım ama diyanet atamamı iptal etti şimdi formasyonum olduğu halde öğretmenliğe de başvurumıyorum ama takip etmekten de kendimi alamıyorum

eslemmem. Diyanet atamanızı nasıl iptal edebiliyo kafasına göre ya . Kazanılmış hak geri alınamaz ki. Siz dava açın Diyanete

bıze oyle bısey yapacaklarını sanmıyorum ama olabılırde tabı

milli eğitim kurumu yapmaz. bunun örnekleri de var. ekpss ile öğretmenliğe geçenler var yani.benim atamamı ben başka kurumda çalışıyorum diye iptal etti güya diyanet. ama ekpss atama yönetmeliğinde halen bir kamu kurumunda çalışanlar için hizmet sınıfı farklı olmak kaydıyla ve eğitim durumu itibariyle değişiklik olanlar başvuruda bulunabilceğimizi yazıyor.ben milli eğitimde genel idare hizmetleri sınıfındayım. diyanette din hizmetleri sınıfına geçmek istedim.yönetmelikte yeri var. diyanet kabul etmiyor.aynı ekpss sınavıyla diyanette olan bir memura öğretmenliğe atandığında muvafakat veriyor geçişine izin verdi. benim milli eğitimden diyanete geçişimi engelledi. ki bana tebliğ ettiği yazıda bir kamu kurumunda çalıştiğın için atamanı onaylamadık demiyor.Bunu sadece sözlü olarak söylediler.

eslemmem

formasyonun varsa öğretmenliğe başvuru yapabilirsin ösym den kazandın sen ösym den 2018 e kadar tercih yapamazsın ama öğretmen alımını meb yapıyor o yüzden şubatta tercihini yap ve öğretmen ol

meb yapıyor ama sınava dayanıyor bu atamalar hangi sınavla 2016 ekpss ile tercihte bulunamam. 2018 ekpss olur da yeniden girersem ve meb de alım yaparsa tercih ederim. ya da normal kpss ile başvuru da bulunabilirim ama o da ekpss olanaklarına sahip olamam.

eslemmem

seni kim kandırmış hala anlamak istemiyon sen ösym merkezi atamadan yerleşirsen aynı sınavla tercih hakkın yok ama aynı sınavla meb alımlarında tercih yaparsın öğretmen alımını meb yapıyor. senin kafa uçmuş yada tercih yapma diye çok iyi keklemişler

kusura bakmayın da beni kimse keklemedi ben ekpss ile öğretmen alımlarına da başvurdum bu temmuz ayının başında alınan öğretmelik alımlarına ancak o dönemde formasyonum bitmemişti. il milli eğitim müdürlüğü başvuruyu onaylamadı bu yüzden yani başvuru sürecinin o kısmına kadar neler yapılacağını kesin olarak biliyorum nasıl bir süreç işlediğini kendim biliyorum . meb de alsa ben o ekpss sonucuna göre tercih yapmam gerekir

Üst Alt