Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 yılı ssk giris tespiti için is mahkemesine dava açmalı mıyım?

serkan.2626

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Slm 1997 yillinda ticsri takside 6 ay kadar calistim
ssk yatirilmamis ellimde 1997 yillina ait o ticari takside calisirken yemis oldugum trafik cezasi ve calisma ksrnesi mevcut

is mahkemesine basvursam ssk baslangic tarihini 1997 yillina cekebikirmiyim

konu hakkinda bilginiz varmi yardimci olabikirseniz memlun olurum tskr

5 yıl zaman aşımı var diye biliyorum.

Egerki o dönemlerde calistiginizi en az 2 sahitle kanitlayabilirseniz kazanna ihtimaliniz olabilir daha detaylı bilgi icin bir avukatla gorusmenizi tavsiye b ederim

Suan sigorta baslsngiciniz kac yılından gun ay yil ooarak yazarmisiniz

Yanlış biliyorsun dostum.benim babamın 1981 yılında sigorta girişi var ama primi yoktu.1 gün bile prim ödenmesi yetiyordu. 2008 yılında 2 sahile is mahkemesine dava açtık kazandık babamın sigorta başlangıç tarihini 1981 yılına çektirdik

Eğer sigorta girişi niz var prim yatırılması is mahkemesindeki davayı kesin kazanirsiniz.sigorta başlangıç tarihini 1997 yılına çektirebilirsiniz. Ama sigorta başlangıcını yoksa işiniz imkansız yakın ama yinede is mahkemelerinde uzmanlaşmış avukata danışmakta
fayda var.

bildirge var ise zaman aşımı yok.. bildirge yok ise zaman aşımı var.. mahkeme davayı kabul etmiyor..

ssk yillini gere cekermi is mahkesi bilgilerinizi rica etsem paylasirmisiniz

1997 yillinda ticari takside calistim ssk yatirilmamis calismis oldugum sahis giris bildirgesi yapmamis 1997 yillina ait ticari takside adima trafik cezasi ve soforler odasindan aldigim calisma karnesi var is mahkemesine bu evraklari delil olarak sundam ssk girisimi 1997 yillina cekermi girisim normal 2001 yilli tesekurler

Üst Alt