Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1991 SGK girişim, %50 vergi indirimim 4800 gün primim var. Ne zaman emekli olurum?

leventucgul

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
1991 den ıtıbaran toplam 4800 ısgunu calısmıslıgım var %50 sakatlık ındırımınden 3.21.2012 de yararlandım .....buna gore eskı calıstıgım gunler ıcın gecerlımıdır bu sakatlık ındırımı ? bıde kacgunden emeklı olurum saygılar sevgıler

yanı 1100 ısgunum bosunamı gıttı .....yaklasık nekadar emeklı maasım oluyor ....ben 4800 ısgunu normal ssk lı olarak calıstım dedıgım gıbı 21.03.2012 de sakalık ındırımınden yararlandım % 50 sureklı gerı zekalı raporluyum.....

Önceki ödenmiş primleriniz geçerlidir vergi indirim hakkı kazanarak 15 yıl 3600 güne tabi oldunuz.Emekli olmak için sgk ya müracaat edebilirsiniz şimdiden emekliliğiniz hayırlı olsun.

Fazla prim ödemek size emekli maaşı olarak geri döner boşuna ödenmiş olur mu ?

officer haklı fazla maaş alırsın. herkes öyle gerizekalı olsun.

bıde vergı ındırımınden yararlanmak normal calısana gore nefarkı var ? aynı farklı maasmı alıyorlar ...ılgılendıgınız ıcın cok tesekkur ederım ....

Levent bey,
Sgk ya emekli olmak için müracaat edin ne kadar erken emeklilik o kadar emekli maaşı almak.

tesekkur ederım ılker bende adanalıyım bu arada ılgınız ıcın saygılar sevgıler

skg emeklılık presedürleri

% 50 zıhınsesl raporluyum ıl ıdaresındende vergı ındırımı belgem var ......sgk ya basvurdum ....yaklasık 40 gun oldu ........emeklılık ıslemlerım ıcın vergı daıresıne gonderdık oradan cevap beklıyoruz denılıyor.......bu cevap beklemeyı acıklarmısınız arkadaslar .......sımdıden cok tesekkurler saygılar sevgıler

bende özürlü emeklisiyim 4 ay sonra maaşım toplu olarak verildi çünkü yazışmalar uzun sürüyor

Kişinin sakatlık indiirminin varolup olmadığına dair bilgiyi kurumlar arası yazı ile istiyor sgk maliye'den. Bugünlerde evrak sgk'ya ulaşacaktır... Sabır.

emeklilikte bırıkmıs para

emeklı kagıdımı dun postacı getırdı .........
kagıtta yazanlar sunlar

bırıkmıs tutar 1.4. 24.6 2058 tl

aylık tutarlar 1 .4. 735.28
24.5. 735.28
24.6. 735.28

benım anlamadıgım yurkardakı bırımıs tutar nedır ben 22.3. 2012 de bas vurmusturm

acıklar sanız sevınırım buna gore ıcerden alacagım para nekadardır ...

2058 TL emekli maaşınız birikmiş, aylık maaşınız ise 735 tl güle güle harcayın paranızı postaneden çekebilirsiniz.

Askerlık gunumu yastan ındırım olurnu

87 den berı sıgortalıyım 1964 dogumluyum son kanundan 7 yıl yas fazla yedım ......pırım gunum doldu 18 aylık askerlık borcanmamı yatırarak gerı yas haddım dusermı ?????

Eğer ilk sigortalılığınız askerlikten sonra ise, evet, askerlik borçlanması yaparak, borçlandığınız gün sayısı kadar geriye çekebilirsiniz sigorta başlangıç tarihinizi.

Emekli maaşı takibimde görünen ek ödeme bilgisi hakkında..?

emeklı kagıdımda 735.00 tl maas bılgılerı yazıyo

sgk ya gırdıgımde ek odeme mıktarı 111.50 tl gozukuyo bu ek odeme mıktarı maasımın dısında odenen mıktarmıdır ?

bırıkmıs aylık tutarı .......

arasına ait Aylık Bilgisi
TC Kimlik Numarası
Ad
Soyad
Aylık Bağlama Oranı60.00
Göstergesi9475
Kontrol Muayene Tarihi
Hisse Oranı TAM
Aylık Başlangıç Tarihi01.04.2012
Aylık Miktarı735.28
Birikmiş Aylık Miktarı2,058.78
Ek Ödeme Miktarı111.75
Kesinti Miktarı0.00
Belediye Başkanı Tazminatı
Durum Kodu
Sigortalının Çalıştığı En Son Sektör Özel
bu taploya gore

735.28 + 111.75 = 847.03 mu aylık maasım olur bılgınıze saygılar sevgıler

Evet, doğrudur.

Yalnız, ilk maaşta bu ek ödeme biraz yüksek olaibliyor. Bundan sonraki maaşta esas aylığınız görünür.

vergı ıdırımım olmasaydı nezaman emeklı olurdum ?

1990 sgk gırısım var toplam 4800 ıs gunu sıgortalılık surem 1961 dogumluyum kacyasında emeklı olurum .........vergı ıdırımı almadan

Üst Alt