merhabalar. benim babam 1952 doğumlu 1980 yılında arabayla iş kazası geçirdi. kalçada kırığı vardı 10 parçaya bölünmüştü kemik. ssk hastanesi ameliyatın zor olduğunu söylemiş ozamanlar. 1 ay ssk da yatmış babam ve sonra işyeri babamı özel hastanede ameliyat ettirmiş. babamın bacağında platin var 3 cm kadar kısa şu an.
o zaman ssk ya baş vurmuş iş görmezlikle ilgili olumsuz demişler. ama ben hatırlıyorum babam iş bulam konusunda zorluk çekiyordu hep. ve hala da öyle. bacağında sekme var ve kısa olduğu için anlaşılıyor. benim sizden öğrenmek istediğim neden ozamanlar ssk iş görmezlik aylığı falan bağlamamış? acaba şimdi baş vursa tekrar olabilir mi? ya da sizce bu saatten sonra ne yapabiliriz?
yardımcı olursanız çok sevinicem.
teşekkürler.
o zaman ssk ya baş vurmuş iş görmezlikle ilgili olumsuz demişler. ama ben hatırlıyorum babam iş bulam konusunda zorluk çekiyordu hep. ve hala da öyle. bacağında sekme var ve kısa olduğu için anlaşılıyor. benim sizden öğrenmek istediğim neden ozamanlar ssk iş görmezlik aylığı falan bağlamamış? acaba şimdi baş vursa tekrar olabilir mi? ya da sizce bu saatten sonra ne yapabiliriz?
yardımcı olursanız çok sevinicem.
teşekkürler.