Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

182 den aradılar. Sağlık kurulu raporu süresi 30 haziran 2026'da doluyormuş!?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
111
Reaksiyonlar
1,061
Sağlık kurulu raporunuzun süresi 30 haziran 2026 da doluyor randevu oluşturmak ister misiniz diye 182 den aradılar bu hangi rapor diye sorduğumda ekrandan görüntüleyemediklerini hangi rapor olduğunu bilmediklerini söylediler daha doğrusu arayan bayan öyle söyledi. İlaç raporumu 24 aralık 2025 te almıştım 1 yıl süresi daha günü var diye biliyorum pekiyi bu hangi rapor 2020 aldığım engelli raporu mu ?

büyük ihtimalle engelli raporu benıde aradılar. benım raporum zaten 09.03.2025 te bitmişti ama vergi indiriminden faydalanıp 2024 te erken emekli oldum ve kontrol muayene tarihi verilmedi (sağ bacağım diz üstünden ampüte) ve bundan dolayı maasım duzenlı yatıyor. bende engelli raporu cıkartmaya gerek duymadım cok ugrastırıyorlar cunku. şimdi 30 hazıran'a kadar benimdemi rapor almam gerekıyor anlamadım.

İlaç raporları 30 marttı son tarih. Yeniledim ben ilaç raporunu. Engelli raporudur muhtemelen. Gerçi 2020 de alınan engelli raporu neden güncelleme isterler o da muamma. Aklıma tek soru geliyor engelli raporunuz süreli miydi ?

2020 de aldığım engelli raporu 2 yıl süreliydi zaten psikiyatri de raporlar genelde süreli oluyor ama 2026 da aramalarına şaşırdım .:oops:

Süresiz raporsa geçerlidir, yenilemeye gerek yok.

Üst Alt